Foto: de_woonzaken

Green Saturdays: duurzame acties tegen Black Friday vervuiling

In navolging van Black Friday introduceert woonwinkel de Woonzaken Green Saturdays. Deze actie staat in het teken van toekomstbestendig wonen en biedt klanten de kans om hun huis te transformeren

21 November 2023

Als tegenhanger van de koopgekte van Black Friday is Green Saturdays tot stand gekomen. Met de promotie op enkel duurzame artikelen zodat we de impact op de wereld zo laag mogelijkheid houden.

“We geloven dat duurzaamheid belangrijk is voor iedereen, niet alleen voor het milieu maar ook voor onszelf”, zegt Alex de Ruijter, directeur bij de Woonzaken. “Met Green Saturdays willen we mensen aanmoedigen om bewuste keuzes te maken. Onze duurzame vloeren en zonwering zijn niet alleen mooi en functioneel, maar ook goed voor de planeet. We zijn trots dat we onze klanten met deze actie een kans bieden om hun huis duurzamer te maken. Met onze conceptstore Huis van de Toekomst hebben we de ambitie om de eerste circulaire woonwinkel van Nederland te worden met behulp van een ruim aanbod van duurzame & innovatieve producten en levensduurverlengde services.”

Wil jij ook een duurzame vloer in je huis?

De duurzame vloeren van de Woonzaken zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals kurk, Marmoleum en bamboe. Deze materialen zijn duurzaam, recyclebaar en hebben een positieve impact op het milieu.

  • Kurk is een natuurlijk product dat wordt gemaakt van de schors van kurkbomen. Het is een duurzaam materiaal dat goed isoleert en geluidsabsorberend is.
  • Marmoleum is een vloerbedekking gemaakt van lijnolie, hars, kalk en houtmeel. Het is een duurzaam materiaal dat makkelijk te onderhouden is.
  • Bamboe is een snelgroeiende plant die een duurzame grondstof is voor vloeren. Het is een sterk en duurzaam materiaal dat ook waterbestendig is.

Opzoek naar toekomstbestendige zonwering?

De duurzame zonwering van de Woonzaken is gemaakt van hoogwaardige materialen. Onze zonwering gaat niet alleen lang mee, maar bestaan ook uit gerecyclede materialen en zijn uiteindelijk ook her te gebruiken). Onze producten worden in Duitsland geproduceerd en hebben een EPD milieuproductverklaring.

Leuk weetje: Rolluiken en Zip-screens werken in de winter isolerend. Ze houden de warmte in de koude periode binnen in huis. Ze werken dus isolerend en zijn daarom ook voor deze tijd van het jaar een interessante aanschaf.

Toekomstbestendig je huis inrichten

De Woonzaken zet zich in voor een duurzame toekomst. De winkel streeft ernaar om haar producten en diensten steeds duurzamer te maken. Green Saturdays is een onderdeel van deze inspanning. De actie moedigt klanten aan om bewuste keuzes te maken voor hun huis. De Woonzaken hoopt dat de Green Saturdays actie mensen helpt om hun huis duurzamer te maken en zo een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

Over de Woonzaken

De Woonzaken is een woonwinkel met een ruim assortiment aan vloeren, zonwering, interieurstyling en toekomstbestendig wonen. De winkel is gevestigd in Heemskerk en heeft een eigen concept store gericht op toekomstbestendig wonen; Huis van de Toekomst. Je vindt er producten om je huis sfeervol in te richten en te investeren in een gezondere leefomgeving en een betere wereld. Van zaterdag 18 tot 25 november ontvangen je 20% korting op alle duurzame vloeren en zonwering.

Meer informatie: dewoonzaken.nl

Reacties