Foto: press_2013//Wonen-Vloeren-magazine-app-kiosk.jpg

Nu in de winkel en appstore: Wonen.nl - Vloeren

Wonen.nl - Vloeren gratis als app te downloaden en ook verkrijgbaar in de winkel!

Wonen.nl - Vloeren gratis als app te downloaden en ook verkrijgbaar in de winkel!

De vloer is bepalender voor de uitstraling van je interieur dan je wellicht in eerste instantie zou denken. En daarom erg belangrijk. Maar hoe maak je nu een keuze uit al het aanbod? Eigenlijk is vandaag de dag geen enkele vloer meer 'uit'.

Wel zien we al een tijdje een duidelijke opkomst van de strakke, industriële vloer. Strak, met de warme en decoratieve eigenschappen van een woonkamervloer. Extra leuk is de toevoeging hierbij van een stukje 'glitter and glamour'. Alleen voor de echte trendsetters!

Ook de kunststofvloer wint steeds meer terrein. Een vloer met de voordelen van kunststof maar met de warme, gezellige uitstraling van een houten vloer. Een ideale combinatie.

Wie lef heeft, kan zich ook uitleven met patroonvloeren. Siergrind, kurk, linoleum (terug van weggeweest) en tegelmozaïeken lenen zich hier prima voor.

Kortom, een nieuw interieur begint bij de vloer. Blader dus snel verder om inspiratie op te doen. Heb je deze keuze gemaakt, dan is tevens de basis gelegd voor de verdere inrichting en aankleding!

Heb je meer inspiratie nodig? Schrijf je dan gelijk even in voor de nieuwsbrief. Hiermee houden wij je op de hoogte van het laatste woonnieuws! Zo krijg je je broodnodige wooninspiratie wekelijks in je mailbox!

Meer informatie over de Wonen.nl magazines: www.wonen.nl/magazines

Publicatiedatum: 30 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties