Partner

Game Kunststofvloeren

In prestatie niet te verslaan

Al bijna 30 jaar zorgt Game Kunststofvloeren voor kwalitatief hoogwaardige vloeren. Oorspronkelijk heeft Ben Game zijn vloeren ontwikkeld voor de industriële markt. Maar in de loop der tijd is er steeds meer vraag gekomen naar kunststofvloeren in woonhuizen. Door de vele mogelijkheden van een kunststofvloer, sluit deze op ieder interieur naadloos aan. De belangrijkste eigenschappen van een kunststofvloer zijn: Stijlvol, onderhoudsvriendelijk en slijtvast.

Bij Game kunststofvloeren treft u alles onder één dak. Hierdoor heeft u gedurende het gehele traject van uw nieuwe vloer het voordeel van één enkel aanspreekpunt.
Game Kunststofvloeren verzorgt uw vloer van productie tot en met applicatie.

MEER TONEN

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer. De Game gietvloer met Marmerlook biedt u de slijtvastheid en warmte die bij een marmeren vloer ontbreekt.

Marmerlook is een van de Game Gietvloeren en daardoor wordt deze naadloos en vloeistofdicht aangebracht. Een groot voordeel is dat deze vloer geluiddempend werkt.

Game Marmerlook bestaat uit twee componenten op basis van polyurethaan. De twee componenten worden intensief met elkaar gemengd. Dankzij deze samenstelling is de hardheid van de vloer te perfectioneren voor uw persoonlijke situatie. Hierdoor is de
Marmerlook vloer geschikt voor vrijwel iedere ondervloer.

Technische informatie

Samenstelling

Deze GAME Kunststofvloer bestaat uit twee componenten op basis van polyurethaanharsen. De twee componenten dienen intensief met elkaar gemengd te worden. 

Toepassing

De GAME Kunststofvloer D60 is een zelfvloeiende hard elastische vloerafwerking die ruime toepassing vindt in de chemische industrie alsmede de utiliteits- en woningbouw. Concrete toepassingsgebieden zijn: tentoonstellingsruimten, productieruimten, winkelcentra, speel/leerruimten, evenementenhallen,gangen, ziekenhuizen, sportzalen en penitentiaire inrichtingen 

Technische informatie

Soortelijk gewicht:

ca. 1,3 kg/dm³

Krimp na doorharding:

geen

Viscositeit:

ca 4000 mPa.s bij 20°C.

Vaststofgehalte:

100% volume

Temperatuurbestendigheid tot 80°C.

(geen schokbelastingen)

Slagvastheid:

zeer goed

Stootvastheid:

zeer goed

Hechttreksterkte beton (MPa) CUR 20 aanbeveling

>1.5

Hechttreksterkte z.c. dekvloer (MPa) NEN2741-D30

>1

Hechttreksterkte anhydriet CUR aanbeveling 62 GD-30

>1

Druksterkte (MPa) EN-196

ca. 55 ongevuld

Rek tot Breuk (DIN 53504)

65%

meer informatie: Check onze site

Kleurstalen: MarmerLook

marmer_Quattro.jpg
marmer_UN.jpg
marmer_cinque.jpg
marmer_TRE.jpg

Meer lezen over
'Marmerlook'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.