Marmerlook

De Game Gietvloer met Marmerlook zorgt voor de complete uitstraling die een marmeren vloer geeft, zonder de nadelen van een marmeren vloer. De Game gietvloer met Marmerlook biedt u de slijtvastheid en warmte die bij een marmeren vloer ontbreekt.

Marmerlook is een van de Game Gietvloeren en daardoor wordt deze naadloos en vloeistofdicht aangebracht. Een groot voordeel is dat deze vloer geluiddempend werkt.

Game Marmerlook bestaat uit twee componenten op basis van polyurethaan. De twee componenten worden intensief met elkaar gemengd. Dankzij deze samenstelling is de hardheid van de vloer te perfectioneren voor uw persoonlijke situatie. Hierdoor is de
Marmerlook vloer geschikt voor vrijwel iedere ondervloer.

Technische informatie

Samenstelling

Deze GAME Kunststofvloer bestaat uit twee componenten op basis van polyurethaanharsen. De twee componenten dienen intensief met elkaar gemengd te worden. 

Toepassing

De GAME Kunststofvloer D60 is een zelfvloeiende hard elastische vloerafwerking die ruime toepassing vindt in de chemische industrie alsmede de utiliteits- en woningbouw. Concrete toepassingsgebieden zijn: tentoonstellingsruimten, productieruimten, winkelcentra, speel/leerruimten, evenementenhallen,gangen, ziekenhuizen, sportzalen en penitentiaire inrichtingen 

Technische informatie

Soortelijk gewicht:

ca. 1,3 kg/dm³

Krimp na doorharding:

geen

Viscositeit:

ca 4000 mPa.s bij 20°C.

Vaststofgehalte:

100% volume

Temperatuurbestendigheid tot 80°C.

(geen schokbelastingen)

Slagvastheid:

zeer goed

Stootvastheid:

zeer goed

Hechttreksterkte beton (MPa) CUR 20 aanbeveling

>1.5

Hechttreksterkte z.c. dekvloer (MPa) NEN2741-D30

>1

Hechttreksterkte anhydriet CUR aanbeveling 62 GD-30

>1

Druksterkte (MPa) EN-196

ca. 55 ongevuld

Rek tot Breuk (DIN 53504)

65%

meer informatie: Check onze site

Kleurstalen: MarmerLook

marmer_Quattro.jpg
marmer_UN.jpg
marmer_cinque.jpg
marmer_TRE.jpg