string(1) "p"

Betonlook Gietvloer

De vloerafwerking die in de volksmond 'de betonlook vloer' wordt genoemd heeft in de branche de naam woonbeton, duo color, cementlook of betonvloer.

Betonlook vloer bij Enssieg

Deze cement betonlook gietvloeren levert de Enssieg Groep als een van de weinige aanbieders ook aan particulieren. Betreffende vloer heeft een rustiek en tegelijkertijd robuust karakter door de kenmerkende spaanslagen op basis van cement wat de ruimte een specifieke en bijzondere uitstraling geeft.

Deze moderne vloer wordt gezien als een echte 'eyecatcher' die de kamer tot leven brengt. Door de vele mogelijke variaties die binnen deze specifieke vloer mogelijk zijn en door de snelheid waarmee deze kan worden aangelegd, is dit voor zowel kantoren als woonhuizen een uitstekende keuze. Voor kantoren is de hardheid van het cement een voordeel, die zorgt voor een grote mate van duurzaamheid. Daarnaast wordt vaak voor deze gietvloer gekozen in woonhuizen door het grote palet aan mogelijkheden en kleurcombinaties waardoor een brug wordt geslagen tussen duurzaamheid, weinig onderhoud en het creëren van een vloer met een warme uitstraling.