Foto: TrippTrapp__2_

Gemakkelijk én geruisloos schuiven met je Stokke Tripp Trapp kinderstoel

De Stokke Tripp Trapp kinderstoel is uitgegroeid tot een begrip. De meegroeistoel is echter niet altijd even vriendelijk voor de vloer.

03 November 2022

De Tripp Trapp kinderstoel is een verstelbare houten kinderstoel. De stoel wordt gemakkelijk aangeschoven waardoor je kindje gezellig aan tafel kan zitten. Het ontwerp van de stoel zit zo in elkaar dat je de stoel telkens kunt verstellen of eventueel extra sets kunt toevoegen waardoor de stoel met je kindje meegroeit. Hierdoor heb je jarenlang profijt van deze kinderstoel.

Bescherm je vloer

Omdat de Tripp Trapp zo praktisch in gebruik is, wordt er de hele dag mee geschoven. Het schuiven van het houten frame is natuurlijk niet zo prettig voor je vloer. Hierdoor kunnen krassen ontstaan. En dat is natuurlijk zonde van je kostbare vloer. De Tripp Trapp kinderstoel wordt niet standaard geleverd met beschermdoppen of glijders. Daarom heeft Scratch no More een oplossing bedacht die perfect past onder het houten frame: de Multifixx.

Scratch no More Multifixx

De Scratch no More Multifixx is een krasvrije beschermdop met een afmeting van 50x26 millimeter. Hierdoor past hij precies over de breedte van het frame van de houten kinderstoel. De beschermdop bestaat uit twee delen: het basisdeel en het beschermvoetje. Het basisdeel schroef je in het houten frame. Het vervangbare beschermvoetje klik je in het basisdeel. Zo hoef je maar één keer in het hout te schroeven.

Duurzame oplossing

Het beschermvoetje is voorzien van drooglooptapijt. Dit is acht keer duurzamer dan de gangbare beschermdopjes van vilt. Maar het grootste voordeel is dat de Multifixx absoluut krasvrij is. Het drooglooptapijt zorgt ervoor dat het vuil tussen de tapijthaartjes terecht komt. Hierdoor wordt het niet in de vloer gedrukt zoals bij vilt of teflonglijders. Een bijkomend voordeel is dat je stoel nauwelijks geluid maakt wanneer je schuift.

Als je de Tripp Trapp voorziet van de Scratch no More Multifixx beleef je dus nóg meer plezier aan deze handige kinderstoel. Zo kun je zorgeloos schuiven zonder je vloer te beschadigen!

Bezoek voor meer informatie over Scratch no More de website. Krasvrije vloerbescherming voor vrijwel ieder meubel!

Meer van Scratch no More
Reacties