Foto: decoration

Escape to the desert

Met de nieuwe Moduleo Roots collectie zijn er geen grenzen meer aan persoonlijke interieurwensen en ideeën.

28 Februari 2023

Deze veelzijdige collectie is opgedeeld in zes totaal verschillende interieurthema's. Elk met een eigen esthetiek en gevoel welke uitnodigen om te mixen en matchen. De collectie kenmerkt zich door realistisch reliëf en structuur. Van warme klassiekers als eik en notenhout tot serene natuurstenen en speels terrazzo. Alle tegels en planken zijn zo ontworpen en ontwikkeld dat ze met elkaar kunnen worden gecombineerd qua stijl, kleur en formaat.

Een van de interieurthema’s is Escape to the desert. De vloer is de basis voor al het andere in je interieur. Door warme, serene kleuren zoals aards bruin en terra te integreren, creëer je een sfeer van de rust van oneindige woestijnlandschappen. Deze sfeer wordt gerealiseerd met lichte natuursteen of subtiel terrazzo gecombineerd met verweerd hout. Kleine hints van rosé goud voegen een sprankje elegantie toe.

Creëer een sterk visueel effect met de nieuwe design strips. Deze strips zijn gekleurd en verkrijgbaar in 11 matching kleuren, ideaal dus om een soepele overgang te creëren. Met de design strips kun je accenten zetten of bepaalde zones kaderen. Door deze strips wordt het combineren van verschillende afwerkingen in bijvoorbeeld hout en steen nog eenvoudiger.

De Moduleo PVC vloeren zijn even levendig als de natuur zelf en bovendien gemaakt van gerecycleerde materialen. Omdat op een vloer echt geleefd moet worden, kunnen deze PVC vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort bij het leven. Huizen zijn bedoeld om in te wonen. Daarom zijn deze vloeren gemaakt om lang mee te gaan en zich aan jouw levensstijl aan te passen.

Prijs Moduleo Roots per M2 vanaf € 39,95.

 

100% Belgisch. 100% Moduleo.

Van onderzoek en testen tot ontwerp en productie, alles gebeurt in eigen huis in België. Zo houdt men het hele productieproces onder controle houden en worden de grenzen van het vakmanschap bij elke stap verlegt. Belgisch design is bekend en bekroond over de hele wereld. Niet alleen op het vlak van design, maar ook in de mode, de kunst, de architectuur en de muziek.

 Moduleo zet concrete stappen om tegen 2040 de ecologische voetafdruk te verkleinen. Een derde van de energie waarop de fabriek draait, komt van windturbines. Evenveel als de energie voor meer dan 20.000 huishoudens. Moduleo gebruikt een innovatief gesloten circuit dat het rivierwater van de Schelde oppompt en daarmee de machines in de fabriek afkoelt. Zo bespaart Moduleo een maximale hoeveelheid energie. De vloeren zijn volledig recyclebaar en gemaakt van gerecycleerde materialen van geverifieerde oorsprong. Daarnaast werkt Moduleo alleen met milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen, wat overblijft na productie wordt hergebruikt. PVC-afval van het productieproces komt altijd terug in het circuit. Om de patronen en ontwerpen te drukken, gebruikt men alleen inkt op waterbasis. Hetzelfde geldt voor de beschermende laag, zo blijft de lucht in je huis schoon en fris.  

 Moduleo is een premiummerk van vinylvloeren dat behoort tot de Unilin Group. Unilin is een wereldwijde leider in interieur- en bouwproducten. Met meer dan 8000 werknemers op 105 locaties over de hele wereld die voortdurend werken aan innovatieve oplossingen zodat ze de nieuwste technologieën en materialen tot in huis kunnen brengen.

 

U kunt meer informatie terug vinden in onze website www.moduleo.nl

Reacties
Anderen bekeken ook