Foto: vloer

BerryAlloc Nederland blikt tevreden terug op vt wonen&design beurs

Van 4 t.e.m. 9 oktober 2022 stond vloerspecialist BerryAlloc op de vt wonen&design beurs voor consumenten in EXPO Greater Amsterdam.

07 December 2022

Een team van specialisten inspireerde bezoekers er met vloeradvies voor renovatie, verbouwing of nieuwbouw. Van Chateau-laminaat en Pure-vinyl tot de high pressure floors-collecties Grand Avenue en Grand Majestic: de nieuwigheden konden op veel enthousiasme rekenen. Net als de gratis vloerstalen en kortingvouchers die werden uitgedeeld tijdens de beurs.

High pressure floors: De vernieuwde collecties van Original, Grand Avenue en Grand Majestic waren de grootste blikvangers op de stand, vooral de collecties met grote en lange planken. Dit succes is vooral te danken aan: de afmeting en sterkste kwaliteit (heel impact-, kras- en waterbestendig), de CO2-negatieve productie in Noorwegen (heel duurzaam) en de alles in één-vloer met ondervloer (heel makkelijk te plaatsen over een cementdekvloer of bestaande vloer).

Laminaat: De focus ging naar de unieke visgraat-laminaatcollectie Chateau en de 100% waterbestendige Ocean+ collectie, met veel interesse in zowel de standaard als de brede en lange planken.

PVC planken en -tegels: Ook Pure kreeg veel belangstelling, dankzij de ruime keuze en het unieke DreamClick-systeem. Naast een eenvoudige plaatsing, krijg je oneindig veel legpatronen: van (dubbele) visgraat en mozaïek tot combinaties met tegels en planken.

Floorfit: Mensen zijn enthousiast om te zien hoe een vloer eruit ziet in hun ruimte, wat snel en handig kan met de virtuele Floorfit-tool.

 

Gratis stalen en kortingvouchers

Op de vt wonen&design beurs deelde het BerryAlloc-team honderden tasjes uit met vouchers aan geïnteresseerde consumenten. Op elke voucher staat een unieke code, waarmee je 10% korting en een gratis fles reinigingsproduct krijgt bij aankoop van een nieuwe BerryAlloc-vloer. Die code is onbeperkt geldig in elk BerryAlloc-verdeelpunt.

Tijdens de beurs zelf konden standbezoekers ook vijf gratis stalen bestellen via de website van BerryAlloc. Of ze kregen een voucher om thuis hun gratis stalen te bestellen. Bezoekers werden ook geholpen bij het bekijken van hun virtuele vloer in de handige Floorfit-tool. De combinatie van gerichte informatie, echte vloerstalen en een Floorfit-preview stuurt (ver)bouwers snel naar de vloer die perfect (bij hen) past.

 

Van de beurs naar een BerryAlloc-dealer

De vt wonen&design beurs is voorbij. Al kunnen vloerzoekers altijd terecht bij een BerryAlloc-dealer in de buurt voor informatie, vloerstalen en Floorfit-hulp. Vloerstalen kunnen op elk moment van de dag ook online besteld worden via berryalloc.nl.

 

Over BerryAlloc

BerryAlloc biedt een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling.

BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Dit internationaal bedrijf is in België gebaseerd met filialen in Frankrijk en Noorwegen met een actief klantenbestand in over 45 landen. BerryAlloc maakt deel uit van Beaulieu International Group (B.I.G.), een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen, half-afgewerkte technische producten, wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen en meubelstofferingen.

Meer informatie vind je op www.berryalloc.com.

Meer van BerryAlloc
Reacties
Anderen bekeken ook