Foto: 0-2023/betonlook_tegels.jpg

Alle voordelen van betonlook tegels op een rijtje

Naast het mooie design hebben betonlook tegels ook veel praktische voordelen. In dit artikel lees je alle alle voordelen op een rijtje.

Peter 19 November 2023
 1. Stijlvol
  First things first:betonlook tegels zijn prachtig. Het heeft een mooie beton uitstraling zonder de nadelen ervan (zwaar en prijzig). Daarnaast voegt het een vleugje charme toe aan de ruimte. Het kan chique, classy en modern staan. Perfect om een luxe uitstraling te creëren.

 2. Onderhoud
  Betonlook tegels zijn makkelijk te onderhouden. De vloer is bestand tegen vlekken, slijtage en krassen. Dat is wel zo fijn, omdat je er dagelijks op loopt, maar ook zware meubels op hebt staan. Wanneer je de tegels regelmatig veegt en af en toe dweilt is het meestal al voldoende. De vloer blijft in goede conditie en dat is een groot voordeel van deze tegels. Het schoonmaken is ook makkelijk, omdat de vloer helemaal egaal is.

 3. Jouw budget
  Een nieuwe vloer is vaak een grote uitgave en belangrijke beslissing. Hierdoor is het wel zo fijn als de vloer een beetje betaalbaar is. Betonlook tegels zijn een super alternatief voor echt beton. Het scheelt aanzienlijk in de prijs en hiervoor krijg je een goede kwaliteit. De prijs en kwaliteit verhouding is daarom uitstekend. En door een goedkopere vloer heb je wellicht weer geld over voor andere projecten in huis. Ideaal, toch?

 4. Duurzaam
  Betonlook tegels zijn niet alleen bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, maar ook tegen temperatuurschommelingen en vocht. Hierdoor is het zelfs in de badkamer en keuken ook geschikt om te kiezen voor deze vloer. Deze keuze is daarom erg duurzaam! De vloer heeft een lange levensduur en hierdoor kun je er lang van genieten. Daarnaast zorg je voor een eenheid in huis wanneer je dezelfde vloer in de badkamer, keuken en woonkamer hebt.

 5. Vloerverwarming
  Betonlook tegels kunnen best koud aanvoelen onder je voeten. Een vloerverwarming is daarom heerlijk. Niet onder elke vloer kun je alleen vloerverwarming plaatsen. Deze mogelijkheid heb je dus wel met betonlook tegels. Het is heerlijk warm aan je voeten, maar ook nog eens handig! Het verwarmt namelijk de hele ruimte geleidelijk en is daarom praktischer dan een verwarming die plaatselijk verwarmd. Vooral in deze periode van het jaar is het heerlijk om met je sloffen of sokken door het huis te lopen.

Er zijn dus veel voordelen van de betonlook tegels. Wil jij lekker shoppen? Neem dan eens een kijkje bij totaaltegel. Heel veel plezier met het uitkiezen van jouw favoriete ontwerp.

Reacties