Luxaflex® Expressions:


Een dierbare foto als raambekleding.

Luxaflex®, de Europese marktleider in raambekleding, biedt de mogelijkheid je eigen Horizontale Jaloezieën te ontwerpen. Een mooie vakantiefoto of afbeelding van de kinderen? Ontwerp je eigen Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® en geef je interieur een persoonlijke touch.

De virtuele tool Imagine Studio op www.luxaflex.nl maakt het mogelijk jouw ideeën te visualiseren. Er is eindeloos te experimenteren met allerlei achtergronden en designs zodat je een unieke Jaloezie kunt creëren. Foto?s zijn eenvoudig te uploaden en wanneer je zelf niet in het bezit bent van een gewenste afbeelding, is er de Luxaflex® fotogallerij, waaruit verschillende beelden gekozen kunnen worden. Ook hebben ontwerpers de keuze uit verschillende breedtes lamellen in 25 kleuren. Luxaflex® Expressions Horizontale Jaloezieen geeft op een bijzondere manier een persoonlijke touch aan de inrichting.


Daarnaast is het voor bedrijven natuurlijk een prachtige manier om het raam als visitekaartje te gebruiken. Een opvallende manier die bovendien precario-vrij is.


Publicatiedatum: 28 juli 2011


Meer informatie: www.luxaflex.nl

AANBEVOLEN

Hml Bedding fris & Scandinavisch

Met veel blond hout, wit, lichte grijze, natuurlijke materialen en eenvoudige, o...

Vier tips voor een romantische slaapkamer

Zo nu en dan is het heerlijk om na een avond uiteten met je partner neer te dale...

Vele merken bedden onder één dak!

Ben je op zoek naar een nieuw bed? Voor welk merk moet je kiezen? Breng een bezo...

Ergosleep® Belevingsruimte

Een bed in lijn met uw SLAAP-DNA®: ervaar het in onze belevingsstudio, volledig...

Advertentie