Luxaflex® Expressions:

Een dierbare foto als raambekleding.

Luxaflex®, de Europese marktleider in raambekleding, biedt de mogelijkheid je eigen Horizontale Jaloezieën te ontwerpen. Een mooie vakantiefoto of afbeelding van de kinderen? Ontwerp je eigen Horizontale Jaloezieën van Luxaflex® en geef je interieur een persoonlijke touch.

De virtuele tool Imagine Studio op www.luxaflex.nl maakt het mogelijk jouw ideeën te visualiseren. Er is eindeloos te experimenteren met allerlei achtergronden en designs zodat je een unieke Jaloezie kunt creëren. Foto?s zijn eenvoudig te uploaden en wanneer je zelf niet in het bezit bent van een gewenste afbeelding, is er de Luxaflex® fotogallerij, waaruit verschillende beelden gekozen kunnen worden. Ook hebben ontwerpers de keuze uit verschillende breedtes lamellen in 25 kleuren. Luxaflex® Expressions Horizontale Jaloezieen geeft op een bijzondere manier een persoonlijke touch aan de inrichting.


Daarnaast is het voor bedrijven natuurlijk een prachtige manier om het raam als visitekaartje te gebruiken. Een opvallende manier die bovendien precario-vrij is.


Publicatiedatum: 28 juli 2011


Meer informatie: www.luxaflex.nl

reacties
anderen bekeken ook

5 tips voor de ultieme slaapkamer 

Lenette Hermsen

Dit zijn de leukste dekbedovertrekken voor 2019

Lenette Hermsen

Tips voor een opgeruimde slaapkamer

Guido van Loon

Waarom een lattenbodem als bedbodem

Slaapsystemen van Birkenstock

Velda Fly Galvanitas

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie