Stucacoustic

Tijdens het tv kijken ervaart u een vervelende galm in uw woonkamer. Het vallende water tijdens het douchen klinkt wel erg door in de badkamer. Het rumoer o

Waarom stucacoustic?

Stucacoustic is een veelzijdig product met enorm veel mogelijkheden. Door het gebruik van dit veelzijdige product is het mogelijk om overal een betere akoestiek te krijgen, wat u weer rust geeft. Door de zeer hoge geluidsabsorptie ervaart u geen rumoer of galm meer, maar kunt u in alle rust tv kijken, eten koken, douchen of werken.

De veelzijdigheid van Stucacoustic
De veelzijdigheid van dit product maakt dat Stucacoustic in iedere kamer of kantoor te gebruiken is. Het is te verkrijgen in veel varianten en voor iedere gewenste akoestiek op maat te maken. U zult een tot 80% betere akoestiek ervaren.

Doordat Stucacoustic een hoge vochtbestendigheid heeft, is dit product ook uitermate geschikt voor de badkamer of het zwembad. De platen zijn bestand tot een 95% relatieve luchtvochtigheid. Daarnaast is het product biologisch afbreekbaar en is dus niet schadelijk voor de natuur. Tevens voldoen de platen aan de laatste Europese normen als het gaat om de brandveiligheid.

Naadloos en onzichtbaar
De Stucacoustic plafondplaten zijn zo gemaakt dat deze niet krimpen en ook niet uitzetten. Het akoestisch vlies op de platen zorgt ervoor dat de geluidsabsorptie gegarandeerd blijft, ook na het aanbrengen van het spuitwerk in meerdere stuclagen. Hierdoor worden de Stucacoustic platen naadloos verwerkt op het plafond. Door het volledig gesloten systeem kunnen er geen vuil of luchtstromen meer doorheen. Daardoor is van plafondwerking geen sprake en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stucacoustic leverancier
Als Stucacoustic leverancier biedt ITG IJmuiden u de mogelijkheid om te profiteren van het veelzijdige gebruik van dit product. Wij informeren u graag over de oplossing op maat met Stucacoustic voor uw woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Maar ook voor een betere akoestiek op de werkplek kunnen wij u een gedegen advies geven.

Hoe werkt het?

Nauwelijks geluid
Brandwerende en biologisch afbreekbare mineraalplaten vormen de basis van Stucacoustic. De samenstelling van het materiaal zorgt ervoor dat geluid nauwelijks weerkaatst. De mate van geluidsabsorptie is dan ook erg hoog, met een gemiddelde waarde van ? w / NRC = 0,7. Bovendien zorgt Stucacoustic ervoor dat de geluidsoverdracht naar een naastgelegen ruimte erg laag is. De zogenoemde overlangsgeluidsisolatie loopt van 35 dB tot 49 dB.

Geen lucht
Een akoestisch vlies zorgt ervoor dat Stucacoustic de geluidsabsorptie behoudt. Ook na het aanbrengen van het spuitwerk, dat in meerdere stuclagen wordt aangebracht en het plafond de naadloze structuur geeft. Het maakt van Stucacoustic een geheel gesloten systeem, waar geen luchtstroom meer doorheen kan. Van vervuiling door temperatuurverschillen is dus geen sprake!