Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Plafondlijsten

Plafondlijsten overbruggen de overgang tussen wand en plafond. De Plintenfabriek verkoopt diverse modellen plafondlijsten, van verschillende materialen.

Plafondlijsten

Plafondlijsten zorgen voor een mooie overgang tussen wand en plafond. Met plafondlijsten kun je de interieurstijl van een ruimte accentueren. 

Bij de Plintenfabriek vind je plafondlijsten van verschillende materialen, zoals (vochtwerend) MDF, HDPS, PU, PS en hardhout. Deze plafondlijsten zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen. In ons assortiment vind je strakke en moderne plafondlijsten, maar ook sierlijke en klassieke. Zo is er altijd een plafondlijst die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

meer van deze professional

PVC-plinten

Bij de Plintenfabriek zijn plinten van PVC in verschill...

RVS plinten

Plinten van roestvrij staal (RVS) zijn bij de Plintenfa...

XXL-plinten

XXL-plinten zijn speciaal voor exclusieve interieurs me...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.