Foto: hulsta-ENCADO-II-meubelprogramma-woonkamer

Stuur foto van je woning in

Heb jij recent je interieur aangepakt? En wil je het resultaat met iedereen delen? Stuur je foto's in!

Heb jij recent je interieur aangepakt? En wil je het resultaat met iedereen delen? Stuur je foto's in! Foto: hülsta

Bij Wonen.nl zien we geregeld de mooiste voorbeelden van verbouwingen, interieurtrends en producten voorbijkomen. Deze laten we je graag zien, ter inspiratie. Zodat jij weer leuke nieuwe ideeën voor je huis op kunt doen. Vaak blijkt echter dat mensen voor hun eigen woning vaak verrassende creaties bedenken. En die willen wij weer zien!

Eerste inzendingen binnen

We hebben inmiddels de eerste inzendingen al binnen. Ria heeft haar schuur en tuin helemaal onder handen genomen en geniet nu van een heerlijk tuinhuis en een prachtige tuin. Een prachtig resultaat Ria! Ook Marco is aan het klussen geweest. Zijn keuken was aan vernieuwing toe en hij heeft er een mooie moderne keuken van gemaakt. Ziet er mooi uit, Marco!

Verbouwing tuin Ria Verbouwing keuken Marco

 

Ben jij ook bezig geweest in huis? Heb je van je woonkamer de kamer van je dromen gemaakt? Of heb je een fantastische kinderkamer in elkaar geklust? Wij willen het zien! Deel het met Wonen.nl!

 

Stuur je foto's in

Wij zijn dus benieuwd naar jouw woning! Heb je recent je interieur veranderd? Denk je dat het leuk is om dit met iedereen te delen? Mail dan je foto's naar redactie@wonen.nl en wees een inspiratiebron voor anderen. De leukste inzendingen krijgen een mooi plaatsje op onze site.

Wij zijn benieuwd naar het resultaat!

Publicatiedatum: 3 oktober 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties