Nieuw schakelaarprogramma Gira Studio

Het nieuwe schakelaarprogramma Gira Studio legt een sterk accent op de wand.

Hiermee geeft Gira een nieuwe interpretatie aan vormen en functies van de lichtschakelaar – bewust en met het oog op actuele trends op het gebied van de interieurvormgeving. Gira Studio is een resoluut design-statement. De opvallende vormgeving ontstaat doordat ronde vormen met rechthoekige worden gecombineerd. Hierbij ligt de nadruk op het rechthoekige dat in het ronde past en niet omgekeerd.

Het nieuwe programma is geschikt voor inbouw- en opbouwmontage. De opbouwvariant is doelbewust vormgegeven als in het oog springend detail dat op metselwerk, sierbeton en pleisterwerk het beste tot zijn recht komt. De afdekramen bestaan uit de materialen Glas zwart en Glas wit.

In de opbouwvariant is de behuizing van sterk thermoplast alleen verkrijgbaar als 1-voudige versie, in zuiver wit glanzend en zwart glanzend. Deze kunnen echter aan eindeloos veel behuizingen worden gekoppeld. In de inbouwvariant zijn afdekramen 1- tot 3-voudig beschikbaar in Glas wit en Glas zwart.

Ondanks zijn optische onafhankelijkheid is Gira Studio een consequente verdere ontwikkeling van het Gira System 55. De meer dan 300 functies kunnen ook in het nieuwe programma worden geïntegreerd. Nieuw is het gebruik van de nieuwe trendkleur Zwart mat, die in het visuele samenspel met het afdekraam Glas zwart een echt designhoogtepunt vormt.

Meer informatie: www.gira.com

reacties
anderen bekeken ook

Open Deur Dagen - 21/22/23 juni

Luxalon® Sterrenhemel

Kroon op de kamer; het plafond

Guido van Loon

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een stucadoor?

Guido van Loon

DIY: een prachtige wand met planken van oude houten pallets

Sandra van Koningshoven

Designblokken van beton

Advertentie
Advertentie
Advertentie