Foto: Alarm

Waarom Ajax Systems jouw volgende alarmsysteem moet worden

Van branddetectie tot inbraakbeveiliging en van bescherming van deuren tot glasbreuk van ramen.

Tim 17 December 2023

On the hunt voor een nieuw alarmsysteem? Of is je huidige aan vervanging toe? Misschien heb je al weleens van Ajax Systems gehoord, het is hét merk van dit moment als je het hebt over brand- en inbraakbeveiliging. We nemen met je door waardoor Ajax momenteel zo aan het vlammen is, anderhalf miljoen mensen gingen je namelijk al voor. Hierom moet je gaan voor Ajax Systems:

Veiligheid

Dat lijkt een open deur voor een alarmsysteem, maar Ajax heeft echt aan alles gedacht als het aankomt op jouw veiligheid. Ten eerste biedt Ajax Systems een alles-in-één alarmsysteem. Van branddetectie tot inbraakbeveiliging en van bescherming van deuren tot glasbreuk van ramen. Je hebt één systeem voor al je beveiliging. 

Daarnaast zijn de detectoren van een Ajax alarmsysteem enorm nauwkeurig en detecteren zo beweging en rook op een afstand tot maar liefst 2000 meter. En elke 12 seconden wisselen de verschillende componenten van het alarmsysteem informatie met elkaar uit. Bij een bedreigende situatie kan er dus meteen actie worden ondernomen.

Gebruiksvriendelijkheid 

Jouw gemak staat voorop. Het bedienen van een Ajax alarmsysteem is dan ook een fluitje van een cent. Dit doe je via de gratis app op je telefoon. Maar ook het bedieningspaneel en de afstandsbedieningen zijn voorzien van eenvoudige iconen, die het je heel makkelijk maken. Niet tientallen knoppen en kilometerslange handleidingen, maar een minimalistisch design dat vrijwel voor zichzelf spreekt.

Design

Los van dat het simplistische design die de bediening eenvoudig maakt, is het ook een lust voor het oog. Misschien krijg je nog wel complimenten over je alarmsysteem. Hij blend in ieder geval mooi in je interieur met de keuze uit een zwarte of witte uitvoering. Ook is hij volledig draadloos, waardoor je geen lelijke bedrading door je huis hebt lopen of hoeft weg te werken. 

Customized

Door de verschillende componenten die Ajax System in het assortiment heeft, kun jij je alarmsysteem helemaal inrichten zoals je het wilt hebben. Zo heb je de beveiliging die perfect bij jouw woning of kantoor past.

Reacties