Win je eigen Farrow & Ball kleur

Farrow & Ball nodigt families uit om de natuur in te gaan en deel te nemen aan een wedstrijd.

12 Maart 2020

De prijs is een speciaal gecreëerde verftint geïnspireerd op de kleuren die ze in de natuur ontdekken. De winnende kleuren worden tot leven gebracht door het milieuvriendelijke Britse merk, dat speciaal voor de winnaars de verf maakt om mee naar huis te nemen.

De wedstrijd sluit aan op de lancering van het Colour by Nature palet van Farrow & Ball in samenwerking met het Natural History Museum afgelopen najaar. De collectie van 16 levendige en juweelachtige verftinten is gei?nspireerd op Werner’s Nomenclature, gepubliceerd in 1814. Het oorspronkelijke palet dat de kleuren van de natuur categoriseerde. Nu moedigt Farrow & Ball families aan om de natuur in te gaan en de wonderlijke wereld van kleur te ontdekken en zo bij te dragen aan het opbouwen van een kleurclassificatie voor de moderne tijd.

Om dit avontuur te beleven, komt de Colour by Nature collectie ook beschikbaar in Farrow & Ball’s duurzame finish Exterior Eggshell.

Iedereen van over de hele wereld kan deelnemen aan de wedstrijd als de lente aanbreekt en er groene kleuren verschijnen.Van sneeuwklokjes (Werner‘s SnowWhite,W1) tot meeuwen (Broccoli Brown Nr.W108), Farrow & Ball gaat het volledige kleurenspectrum vieren op social media.

Uit de inzendingen worden vijf kleuren gekozen door een panel van juryleden en deze zullen exclusief voor de winnaars worden gemaakt door Farrow & Ball in hun fabriek in Dorset.

De winnende deelnemers worden uitgenodigd op het hoofdkwartier en mogen de fabriek van Farrow & Ball in Dorset bezichtigen. Hier mogen zij de speciaal voor hen gemaakte verf ophalen en als onderdeel van hun avontuur zullen ze ook het iconische Natural History Museum in London bezoeken.

Zo kun je meedoen:

Trek erop uit en vind je favoriete kleur!
Post uw foto op www.farrow-ball.com/win (of het nu een blad is, de lucht of zelfs een vogel!)
Vertel ons in het bijschrift welke naam jij je eigen kleur geeft, waar je het hebt gevonden en je leeftijd.
Je kan direct deelnemen aan de wedstrijd.
Bij het sluiten van de wedstrijd (27 mei 2020), zullen we vijf van onze favoriete inzendingen kiezen als winnaars. Met elke winnaar nemen we persoonlijk contact op om de prijs te regelen. *Algemene voorwaarden zijn van toepassing, zie website.

De prijs omvat:

10 liter van je persoonlijk speciaal gemaakte Colour by Nature verf.
Een bezoek aan Farrow & Ball in Dorset voor de onthulling van de winnende kleur.
Prive? ontbijt in het Natural History Museum in Londen met goodie bag.
Het Colour by Nature palet is verkrijgbaar in finishes voor zowel binnen als buiten voor wie de kleuren van de natuur in huis wil halen.

Reacties