Test nu verf met de Lifestyle by Global Paint Kleurtester

Lifestyle by Global Paint heeft speciaal voor ons een leuke actie: nu de 2e kleurtester gratis en geen verzendkosten!

09 Juli 2019

De kleurtester van Lifestyle by Global Paint is een makkelijke en goedkope manier om een kleur te testen. Met de kleurtester test je zelf de verf direct op je wand of op een stuk karton en kun je de kleur bekijken bij de rest van het interieur en de lichtinval van de kamer. De kleurtester van Lifestyle by Global Paint bevat genoeg verf voor een vlak van 50x50cm. Met de bijgeleverde applicator kun je de verf eenvoudig aanbrengen. Er blijven geen verfresten achter in de kleurtester, waardoor de lege kleurtester gewoon bij het reguliere afval kan. Twijfel je dus nog uit een van de 210 kleuren uit de Lifestyle Collectie waaier? Of wil je meerdere kleuren met elkaar vergelijken? Bestel dan nu de kleurtester en krijg de tweede kleurtester gratis. De verzendkosten zijn ook helemaal gratis, dus je betaalt voor twee kleurtesters nu maar € 2,- in plaats van € 8,95!

Kies je kleurtester per kleurgroep

De collectie waaier van Lifestyle by Global Paint bestaat uit 210 unieke kleuren die opgedeeld zijn in zes kleurgroepen. Deze kleurgroepen zijn wit en grijst tinten, geel en oranje tinten, rood en paars tinten, violet en blauw tinten, aqua en groen tinten, bruin en beige tinten.

Heb je een kleur gevonden die je graag uit wil proberen? Gebruik kortingscode 'KLEURTESTER2019' in de winkelmand en ontvang de 2e kleurtester en de verzending gratis: lifestyleverf.nl