Foto: 257342

Wandbekledingmerk ARTE brengt interieurs tot leven met SAGA II collectie

Klassieke tijden herleven met de nieuwste collectie van wandbekledingmerk ARTE. De SAGA II collectie, opvolger van de eerdere SAGA collectie, kenmerkt zich door sierlijke motieven en gedurfde kleuren in barokstijl.

Liefhebbers van uitgesproken interieurs kunnen hun hart ophalen met drie verschillende prints in contrasterende kleurencombinaties. ARTE speelt hiermee in op de laatste tendens in de interieurwereld: opvallende kleuren en grote motieven.

lassieke tijden herleven met de nieuwste collectie van wandbekledingmerk ARTE. De SAGA II collectie, opvolger van de eerdere SAGA collectie, kenmerkt zich door sierlijke motieven en gedurfde kleuren in barokstijl.

De SAGA II collectie bestaat uit drie verschillende thema's. De eerste print bestaat uit een authentiek bloemmotief, dat doet denken aan oude chique stoffen uit vroeger tijden. In het tweede ontwerp zijn een pauw en sierlijke bladmotieven te herkennen. De derde variant heeft een patroon van grote palmbladeren en een slingerplant met bessen. De drie thema's, die in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar zijn, zorgen met hun beweeglijke en theatrale uitstraling voor een heuse baroksfeer.

Strepen van fluweel en warme kleurtinten

De drie verschillende prints kunnen gecombineerd worden met een effen of gestreept behang, waardoor het opvallende dessin een rustige uitstraling krijgt. Op het gestreepte behang zijn fluwelen banen aangebracht waardoor het niet alleen fijn aanvoelt, maar ook zorgt voor een prettig contrast tussen mat en glanzend. De drie thema's zijn uitgevoerd in totaal uiteenlopende kleurencombinaties van warme tinten: zandkleur met gebroken wit, rood-roze met gebroken wit, diepblauw met goudbeige en een warm donkergrijs met een gedempte okertoon. Daarnaast zorgt een subtiele glans op de achtergrond voor een extra dimensie.

ARTE

ARTE is in 1981 geïntroduceerd en staat bekend als een merk met passie voor mooie en elegante wandbekleding. ARTE heeft voor iedere smaak een brede waaier aan verfijnd behang; zowel passend in luxueuze klassieke interieurs als in moderne, minimalistische inrichtingen. De wandbekledingen worden grotendeels in eigen huis ontwikkeld door ervaren designers, zodat deze altijd vernieuwend en trendsettend zijn.

Meer informatie: www.arte-international.com.

Publicatiedatum: 6 december 2010

Reacties