Foto: press_2013//Flexa-kleuradviseur-kleuradvies.jpg

Professionele Flexa kleuradviseur komt aan huis

Nederlanders vinden kleur kiezen moeilijk. Professionele Flexa kleuradviseur biedt uitkomst.

Professionele Flexa kleuradviseur komt aan huis

Kleur kiezen voor je interieur is niet gemakkelijk, zo blijkt uit onderzoek wat verfleverancier Flexa heeft uitgevoerd. 15% van de Nederlanders stelt de schildersklus zelfs uit omdat men er niet uitkomt om een kleurpalet voor het interieur samen te stellen. Terwijl verandering van kleur wel vaak aanleiding is om het schilderwerk in huis aan te pakken. Daarom komt Flexa dit voorjaar onder andere met kleuradvies aan huis.

Advies aan de eetkamertafel
'Het gehele proces van kleur aanbrengen in huis willen we aangenamer maken. Het eerste deel, kleurkeuze, kan al de nodige stress geven. Daarom bieden wij zoveel mogelijk ‘gereedschap’ aan zodat de doe-het-zelf schilder gemakkelijker tot een keuze kan komen. Met onze nieuwe service, kleuradvies aan huis, helpen we deze consument letterlijk om aan de eigen keukentafel tot een mooi kleurpalet te komen voor het interieur.', zegt Marjolein Piazzini, verantwoordelijk voor Flexa kleuradvies.

Hoe werkt het?
Via Flexa.nl vraag je door middel van het invullen van een formulier een kleuradviseur aan. De adviseur komt op het aangegeven moment bij je thuis. Persoonlijke smaak, leefritme en gewenste sfeer worden besproken. Maar ook de ruimte zelf, het licht en de inrichting in het huis worden in het advies meegenomen. Vervolgens aan de hand van stijlsuggesties, kleurenwaaiers en grote handgeschilderde kleurstalen komt
een kleurplan tot stand. Aan het einde van het advies heb je een complete map met kleurstalen en een waardebon voor Flexa verf.

Overige informatie en prijzen
Het kleuradvies wordt gedaan met verschillende kleurmaterialen van Flexa en wordt verzorgd door een van de professionele Flexa kleuradviseurs. Voor een kleuradvies aan huis betaal je € 100,- voor het eerste uur en € 85,- voor elk volgend uur (of een deel ervan). Inbegrepen in het advies is een waardebon van € 40,- die je kunt verzilveren bij aankoop van € 200,- aan Flexa-verfproducten.

Meer informatie: www.flexa.nl

Publicatiedatum: 29 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties