Foto: graham-en-brown-behang

Mode behangcollectie van Graham & Brown: romantische behangcollectie met moderne elementen

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, introduceert de nieuwe behangcollectie Mode. Een behangcollectie met een vintage karakter waarbij romantische en moderne elementen met elkaar worden gecombineerd.

Graham & Brown, een vooraanstaande Engelse fabrikant van behang en wanddecoratie, introduceert de nieuwe behangcollectie Mode. Een behangcollectie met een vintage karakter waarbij romantische en moderne elementen met elkaar worden gecombineerd. funkyfridayshop.blogspot.com

Glans en glamour mag weer en voor iedereen die verlangt naar wat meer kleur en ?leven? in het interieur, biedt de behangcollectie Mode unieke dessins en kleuren die bij uitstek geschikt zijn om één ?accent-muur? te behangen, ook wel de ?feature wall? genaamd. Maar de collectie Mode bevat ook prints die neutraler zijn en op meerdere muren in de kamer kunnen worden toegepast, zonder daarbij overheersend of druk te zijn.

Decadent en volwassen kleurenpalet

Door een decadent en volwassen kleurenpalet krijgt het behang een moderne look en creëert een eigentijdse sfeer. Hoogglanzende metallics geven het behang een extra dimensie. De collectie is verkrijgbaar in negen verschillende ontwerpen, met spraakmakende namen als Elinor, Manderley, Palace, Pemberley, Illusion, Darcy, Figaro, Enchant en Birdcage.

Elinor ? een subtiel glanzend, handgetekende bloemenprint. De omtrek van het ontwerp is verguld om het handgetekende element te benadrukken, met zachte glinsterende details in zowel de bloemblaadjes als de achtergrond om het licht te vangen en een subtiele glans te creëren. Verkrijgbaar in zeven kleurstellingen: zwart, wijnrood, parelmoer, beige, bloesem, zachtblauw en chartreuse.

Illusion ? een eenvoudig maar adembenemend geometrisch ontwerp dat een echte impact geeft op de muur. De metallic gloed op de matte achtergrond geeft een dramatische touch bij de donkere kleuren, terwijl een zacht palet van parelmoer of oester een gevoel van subtiel raffinement geeft. Kleurcombinaties: zwart/goud, crème/zilver, zachtblauw/zilver, bruin/zilver, paars/zilver, zwart/zwart en poederroze/zilver.

Manderley ? het ontwerp bestaat uit grote bloemenprints aangevuld met een subtiel glanzend bladpatroon op de achtergrond. Een metallic gloed verzacht dit gewaagde ontwerp en geeft een antiek effect. Verkrijgbaar in zeven kleurstellingen: wijnrood, bruin, parelmoer, goud, zachtblauw, paars en zwart.

Darcy ? een eigentijds cirkelvormig ontwerp dat zowel eenvoudig als adembenemend is. Een subtiele dunne streep voegt een vleugje raffinement toe en trekt het ontwerp samen tot een geheel. Verkrijgbaar in zeven kleurstellingen: wit/zilver, poederroze/zilver, goud/wijnrood, zwart/zwart, turqoise/zilver, paars/zilver en bruin/zilver.

Figaro ? brede strepen in bij elkaar passende kleuren met een glanzende metallic of parelmoer gloed. Zowel horizontaal als verticaal is dit ontwerp modern en stijlvol. Verkrijgbaar in acht kleurstellingen: petrol/bruin/lichtbruin, paars/bruin/lichtbruin, wijnrood/vanille/bruin, olijf/crème/beige, zachtblauw/crème/beige, zwart/lever/grijs, oester/crème/beige en vanille/bruin/lichtbruin.

Enchant ? de bomen creëren een tijdloos klassiek ontwerp. Elke kleurstelling heeft een glinsterende metallic of een subtiel regenboogkleurig boommotief. Verkrijgbaar in vijf kleurstellingen: oester, crème, frisgroen, antraciet en donkerblauw.

Birdcage ? een wispelturig maar tijdloos ontwerp, vogels op glanzend gemaakte takken dichtbij hun glinsterende metalen kooitjes. Subtiele kleuren van de regenboog zijn gebruikt om glanzende veren te imiteren, metallic highlights en hoogglans maken het geheel af. Verkrijgbaar in vier kleurstellingen: tropisch, oester, antraciet en chocolade.

Palace ? restyle van een oud ontwerp om een nieuwe twist aan de klassieke damast te geven, in een eclectisch kleurenpalet van sexy, rokerig houtskool verguld met antiek goud tot
vrouwelijk zachtblauw met een zachte glans. Verkrijgbaar in zeven kleurstellingen: houtskool/antiek goud, amethist/goud, crème/goud, beige/zwart, olijf/goud, zachtblauw/goud en cacao/goud.

Pemberley ? het oude bloemenpatroon met afgewisseld grote en kleinere bloemen maakt het beeld moderner en geeft het ontwerp diepte. Verkrijgbaar in een breed kleurenpalet van bijna glanzend neutraal tot gewaagd zwart. De zeven kleurstellingen: crème/goud, zilver/oester, zachtblauw/goud, zwart/zwart, zwart/goud, paars/goud en wijnrood/goud.

De verkoopadviesprijs van een rol (10m x 52cm) is vanaf ? 39,90. De complete Mode collectie is ook te bestellen via de webshop van Graham & Brown: www.grahambrown.nl.

Publicatiedatum: 2 april 2009

Reacties