Metaal aan de muur


Bijzondere muurbekleding met een ondergrond van metaalfolie

De collectie Metal X omschrijf je het best als ‘perfecte imperfectie’. De muurbekleding brengt een ode aan geoxideerd metaal, maar heeft dankzij z’n zachte glans een luxueus effect. En net door die contrastrijke combinatie blijft Metal X intrigeren.

Luxueuze materialen als marmer, fluweel en metallics zijn al even aan een opmars bezig. De onderlinge combinatie van die materialen levert een weelderig interieur op. Het fijne aan metallics is dat ze zowel een luxueus als industrieel effect hebben. In de nieuwe collectie Metal X van Arte komt dat perfect tot uiting. Ze draait helemaal om één dessin, Stellar, dat in 24 kleuren verkrijgbaar is. Die kleuren beperken zich niet tot de klassieke metallics goud, chroom en koper. De reeks bevat ook frisse kleuren als roze, groen en blauw, zodat je een atypische metallic look in huis kunt halen.

Zachte metaalglans

Het bijzondere aan deze muurbekleding is dat de ondergrond van metaalfolie een eigenzinnige lichtreflectie creëert. Hierdoor ziet het dessin er anders uit vanuit verschillende invalshoeken en schept het een dynamische sfeer in het interieur.

Onverwachte schoonheid

De metaalfolie ondergaat een intensief productieproces dat speciaal voor deze collectie ontwikkeld werd. Daarbij wordt de folie zo gekleurd, dat ze uiteindelijk de natuurlijke schakeringen en authentieke look van metaal krijgt.

 

AANBEVOLEN

Flexa kleur van het jaar 2018

De nieuwe Flexa Kleur van het Jaar 2018 is Heart Wood.

Binnen en Buiten schilderswerk

Schildersbedrijf Dennis Mol: De schilder uit de regio Velsen

Zo kun je je houtwerk in huis schilderen met verf op waterbasis

In dit blog vind je tips én een printbare checklist over hoe je deuren, kozijne...

Magisch effect met behang

Bloemen, ruiten, strepen of horizontale strepen? Grote motieven, suède texturen...

Woningfotografie

Woningfotografie gaat vaak samen met de verkoop van een woning.

Hoe moet je behangen?

Behangen is een klus die erg secuur moet gebeuren en waarbij in perfecte omstand...

Advertentie