Foto: /265220.jpeg

Kelly Hoppen ontwerpt exclusief behang voor Graham & Brown

De Engelse behang en wanddecoratiefabrikant Graham & Brown haalt echte glamour in huis met de lancering van de exclusieve behangcollectie van Kelly Hoppen.

De Engelse behang en wanddecoratiefabrikant Graham & Brown haalt echte glamour in huis met de lancering van de exclusieve behangcollectie van Kelly Hoppen.

Zij staat bekend om haar simpele, weelderige stijl. Haar nieuwe collectie is geïnspireerd op natuurlijk gestructureerde oppervlaktes, mineralen en geweven stoffen. De collectie bevat verfijnde geometrische dessins, decadente damastpatronen, en brede strepen. Kelly’s voorliefde voor neutrale tinten zien we terug in de collectie, hoewel er af en toe een onverwachte toepassing van kleur gebruikt is. Crèmekleurige naturellen met puur wit, taupe, mokka en grijstinten, vormen een frisse achtergrond voor verleidelijke accenten in paars, brique, zwart en rood. Glanzende metallic, matte en parelmoer highlights geven de collectie een elegante, gepolijste finish.

 

De combinatie van rijke kleuren en fijne structuren zoals linnen en velours,
geven de ontwerpen diepte en zorgen voor instant glamour.

Kelly Hoppen: “Mijn behangcollectie voor Graham & Brown maakt het gemakkelijk om het huis te voorzien van tijdloze elegantie. Ik wilde laten zien hoe sterk accentkleuren en mooie rijke tinten in gedempte afwerkingen kunnen werken naast een neutrale basis”.

Mark Radford, marketing directeur bij Graham & Brown: “Deze collectie weerspiegelt alle aspecten van Kelly’s specifieke stijl en biedt liefhebbers van behang de kans om hun huizen te decoreren in een eigentijdse stijl tegen een betaalbare prijs.”

De Kelly Hoppen behangcollectie is ontworpen voor toepassing op alle vier de muren in een kamer, maar kan natuurlijk ook als statement worden toegepast op een wand. De collectie bevat de Graham & Brown's Paste-The-Wall technologie, waardoor lastig, tijdrovend behangen tot het verleden behoort.

Afmeting: 10 m x 52 cm. Verkoopadviesprijs: € 27 ,95 per rol inclusief btw. Het behang is te koop via de website van Graham & Brown.

Publicatiedatum: 28 april 2011
Meer informatie: www.grahambrown.nl

Reacties