string(1) "p"

Nieuwe Trendwaaier van Lifestyle by Global Paint

Lifestyle by Global Paint heeft haar Trendwaaier vernieuwd en aangepast aan de kleuractualiteit van 2019.

Nieuwe Trendwaaier 2019 van Lifestyle by Global Paint

Lifestyle by Global Paint heeft haar Trendwaaier vernieuwd. Samen met een gerenommeerde trendwatcher en stylist heeft zij deze waaier opnieuw samengesteld en aangepast aan de kleuractualiteit van 2019.

Met de nieuwe Trend kleurkaart 2019 heeft Lifestyleverf enkele gewaagde kleurkeuzes gemaakt, die perfect aansluiten bij de huidige trendontwikkelingen. Een gevarieerd kleurpalet met daarin de trendcombinatie van roze met oker en ook het nieuwe zeegroen met twee tinten is terug van weggeweest. Je kunt volop met kleur spelen, waarbij deze trendkleuren niet alleen in het schilderwerk terug hoeven te komen, maar speel ook met meubels en accessoires. Met deze Lifestyleverf Trend kleurkaart 2019 kunnen veel contrastrijke combinaties gemaakt worden, bijvoorbeeld met terrarood en nude.

Een voorbeeld uit de Trend kleurkaart 2019 in een warme, moderne kleurcombinatie is:
- oud roze (633BR)
- licht lever (111NE)
- terra warm rood (304RP)

In het moderne interieur zie je de laatste tijd steeds meer warme kleurrijke meubels. Veel moderne meubelfabrikanten passen deze warme tonen toe voor hun producten, waar het voorheen koude, lichte en felgekleurde kleuren waren. Voor de rest van het interieur betekent dat ook een warm kleurpalet, waar veel ruimte is voor roze en roodtinten. De basis van licht lever kleur zorgt voor de balans tussen deze 2 make-up kleuren.

Alle kleuren zijn in de Lifestyleverf producten te koop via de website.