Nieuw: Traditional Paint High-Gloss van Pure & Original

Pure & Original voegt een nieuw verfproduct toe aan haar assortiment: een nieuwe hoogglans lak genaamd Traditional Paint High-Gloss.

28 Maart 2021

Waar het verfmerk voorheen alleen zijdeglans en matte lakken in haar assortiment had, wordt daar nu een hoogglanslak aan toegevoegd.
 
Traditional Paint High-Gloss is een hoogglans lak geschikt voor buiten en binnen met een zeer hoog dekvermogen, de verf is zeer slijtvast en bijzonder milieuvriendelijk. De lakverf is toepasbaar op onder andere deuren, kozijnen, houtwerk, MDF, radiatoren (hittebestendig tot 100 graden), meubelen en PVC.
 
Wat deze lakverf uniek maakt, is niet alleen dat deze water gedragen lakverf een zeer hoog glanspercentage heeft, maar ook mag worden toegepast op binnenwanden.
 
Deze nieuwe Traditional Paint High-Gloss is verkrijgbaar in alle Pure & Original kleuren bij de Pure & Original verkooppunten, en is net als Traditional Paint Eggshell verkrijgbaar in 0,5, 1 en 2,5L.  
 
Afgelopen september lanceerde het merk een nieuwe kleurenbrochure waarop het gehele kleur assortiment te zien is in verschillende verfsoorten zoals Classico krijtverf, en ook lakken. Handgeschilderde voorbeelden van de nieuwe hoogglans lakverf zijn te vinden in deze nieuwe kleurenbrochure. De kleurenbrochure is verkrijgbaar bij de Pure & Original verkooppunten.
 
Pure & Original heeft ook non-paint artikelen in haar assortiment. De duurzaam geproduceerde ronde en platte kwasten uit dit assortiment zijn geschikt voor het aanbrengen van alle lakken en daarmee dus ook Traditional Paint High-Gloss.

Reacties