string(1) "p"

Korting op Airtex fotobehang bij Fotomuur!

Een muur is maar een muur totdat u besluit er iets bijzonders van te maken. Een perfecte manier om dit te doen is door middel van fotobehang.

Korting op Airtex fotobehang bij Fotomuur!

Nu 10 % korting op uw fotobehang! Gebruik kortingscode WONEN10


Een muur is maar een muur totdat u besluit er iets bijzonders van te maken. Dat kan natuurlijk met een kleurtje, maar wilt u écht uitpakken dan kiest u tegenwoordig voor fotobehang. Fotomuur is al jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van fotobehang op vliesbehang en op Airtex vinyl. De vraag naar fotobehang op Airtex is sterk groeiende en wij snappen wel waarom;

  • Airtex fotobehang wordt uit 1 stuk geprint op zeer hoge resolutie. Dat betekend dus dat het behang naadloos is, waardoor je bij het aanbrengen niet op een patroon hoeft te letten.
  • Airtex fotobehang kreukt en scheurt niet. Dit is erg handig bij het plakken. Herpositioneren is geen probleem, u brengt de lijm namelijk aan op de muur en niet op het behang, hierdoor heeft u dus ook geen behangtafel nodig.
  • Airtex fotobehang is kleur- en krasvast en werkt brandvertragend.
  • Het grootste voordeel van ons Airtex fotobehang is dat het water/vocht afstotend is. Oppervlakkige vlekken kunnen dus gemakkelijk schoongemaakt worden. Hierdoor is het materiaal bij uitstek geschikt voor ruimtes waar u behang niet zo snel verwacht, zoals bijvoorbeeld in de keuken, de badruimte of het toilet.
  • Mocht u de print na verloop van tijd willen verwijderen, kan dat eenvoudig. Hiervoor heeft u geen stoomapparaat of plamuurmes nodig, maar u trekt het gewoon in één geheel van de muur af. (En met een beetje beleid kunt u het op een andere muur hergebruiken)

U heeft al een fotobehang van Fotomuur op Airtex vanaf €28,95/m2 incl. btw en gratis levering. Voor lezers van wonen.nl hebben wij een exclusieve kortingscode aangemaakt. Hiermee ontvangt u 10% korting op al onze producten. Gebruik bij uw bestelling de kortingscode WONEN10
Bezoek onze websiteFacebook of Instagram