Hoogglanslak van TEOLIN by Global Paint

De Hoogglanslak van TEOLIN by Global Paint zorgt voor strak gelakte deuren en kozijnen. Hoe je dit eenvoudig zelf kan doen vertellen wij je hier.

 Door het regenachtige klimaat in Nederland moeten we hoge eisen stellen aan onze producten die geschikt zijn voor buitenschilderwerken. Daarom heeft TEOLIN by Global Paint producten voor buitenschilderwerken die hier uiterst geschikt voor zijn. De Hoogglanslak van TEOLIN by Global Paint zorgt voor een goede bescherming van je houtwerk, zélfs onder de Nederlandse weersomstandigheden.

De Hoogglanslak van TEOLIN by Global Paint is de perfecte luchtdrogende aflak voor elke doe-het-zelver die het beste eindresultaat wil. Hieronder vertellen wij je hoe de Hoogglansslak van TEOLIN by Global Paint het beste kan worden aangebracht.

Stap 1: Zorg voor een ondergrond die schoon, droog en vetvrij is.
Stap 2: Ontvet de ondergrond met een ontvettings- en reinigingsconcentraat, zodat de ondergrond klaar is voor de volgende stap.
Stap 3: verwijder mogelijk oude verflagen en schuur gladde ondergronden op voordat de grondverf aangebracht kan worden.
Stap 4: breng grondverf aan zodat de lak beter hecht en je een mooier en egaler eindresultaat krijgt.
Stap 5: de Hoogglanslak van TEOLIN by Global Paint kan nu aangebracht worden. Matteer tussen de lagen door voor het beste resultaat.

Wil je meer informatie over de Hoogglanslak van TEOLIN by Global Paint of de andere producten van TEOLIN by Global Paint? Bekijk dan hier de website van TEOLIN.