De 'Intelligent Paints'-familie van Little Greene

De ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam, milieuvriendelijk, volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet

Onze intelligente verven op waterbasis zijn milieuvriendelijk, kindveilig en duurzaam, geproduceerd om bestand te zijn tegen de slijtage van de moderne gezinswoning.

De combinatie van rijke, prachtige kleuren en een hoge mate van duurzaamheid is representatief voor de 'Intelligent Paints'-familie: een reeks afwerkingen, die speciaal zijn ontworpen voor actieve mensen en levendige huizen. De ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam, milieuvriendelijk, volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet.

Omdat deze verven op waterbasis zijn, drogen ze snel en zijn ze vrijwel geurloos. De ‘Intelligent Paints’ hebben een hoge dekking, waardoor deze efficiënt, voordelig en eenvoudig aan te brengen zijn.

De Intelligent verven van Little Greene zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en volledig afwasbaar en vlekbestendig.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Instagram