Actie kleurtester

Nu 2e kleurtester van Lifestyleverf gratis en geen verzendkosten!

Eenvoudig thuis je kleur kiezen

Een nieuwe kleur voor op je muur kies je het liefst thuis op de plek waar je wilt gaan verven. Dat kan nu extra voordelig met de kleurtester van Lifestyle by Global Paint! De kleurtester van Lifestyle by Global Paint is een makkelijke en goedkope manier om een kleur te testen. Met de kleurtester test je zelf de kleur direct op je wand of op een stuk karton en kun je de kleur beoordelen bij de rest van je interieur en de lichtinval van de kamer. 

De kleurtester van Lifestyle by Global Paint bevat genoeg verf voor een vlak van 50cm bij 50 cm. Met de bijgeleverde applicator kun je de verf eenvoudig aanbrengen. Er blijven geen verfresten achter in de kleurtester, waardoor de lege kleurtester gewoon bij het reguliere afval kan.

Weet je nog niet welke van de 210 kleuren uit de Lifestyle Collectie waaier je wilt kiezen? Of wil je meerdere kleuren met elkaar vergelijken? Bestel dan nu de kleurtester en krijg de tweede kleurtester gratis. De verzendkosten zijn ook helemaal gratis, dus je betaalt voor twee kleurtesters nu maar €2,- i.p.v. € 8,95!

Hoe kun je de kleurtester van Lifestyleverf bestellen?

Op onze website zijn alle kleuren uit de Lifestyle Collectie waaier te zien. Klik hier om alle kleuren te zien en de kleurtester direct te bestellen. Heb je een kleur gevonden die je graag uit wil proberen? Gebruik dan onderstaande kortingscode in de winkelmand en ontvang de 2e kleurtester en de verzending gratis. 

Kortingscode: KLEURTESTER2019

Wees er snel bij want de actie loop maar tot en met 20 juli, of zo lang de voorraad strekt!