Ultiem gebruiksgemak door bediening via je smartphone

De huidige consument is op zoek naar meer gemak. Daarom werken wij bij Knapen Zonwering met de connexoon van Somfy.

Stap over op appbediening

Om u ervan te overtuigen dat appbediening een echte aanrader is, zullen hieronder een aantal belangrijke voordelen van de connexoon uitgelicht worden.

  • Het is eenvoudig. Bedien uw huis met één druk op de knop en pas instellingen aan wanneer u maar wilt;
  • Het is toegankelijk. Gemakkelijk en snel te installeren, zonder breekwerk. Het enige wat nodig is, is een internetmodem;
  • Er is mogelijkheid tot uitbreiding. Dit wordt verder in deze blog nog toegelicht.

Comfort en veiligheid met appbediening

Elektronisch bedienbare zonwering kan ook zorgen voor meer comfort en veiligheid. Er zijn geen gevaarlijke koorden meer in huis wat veiliger is voor kinderen. Ook heeft u niet meer te maken met vieze vingers op de raamdecoratie. Automatische bediening kan ook de indruk wekken dat er iemand thuis is. Elektrische raamdecoratie, maar ook buitenzonwering is aan te sluiten op licht- en temperatuursensoren waardoor ze automatisch openen of sluiten. Daarvoor werken we niet alleen met connexoon, maar ook met de TaHoma.

TaHoma

TaHoma maakt het mogelijk het hele huis te bedienen, dus ook eventueel de verlichting. Het is zelfs mogelijk om uw rolluiken via de TaHoma te verbinden met de verlichting en rook melder, zodat in geval van brand uw rolluiken zich vanzelf openen en de verlichting aanspringt voor een veilige vluchtroute. Of laat de rolluiken of screens automatisch sluiten wanneer de bewegingsmelder in uw tuin iets waarneemt, dat geeft een heel gerust gevoel.

 

Meer informatie 

Bezoek onze website voor meer informatie: www.blinkzonwering.nl