Traprenovatie met eiken hout

Is jouw trap toe aan een renovatie? En houd jij ook het meest van de uitstraling van een eiken houten trap? Kies dan voor Traprenovatie Nederland!

Renovatie met eiken hout - Traprenovatie Nederland

Iedere situatie is anders; elke trap is anders en elke woning is anders. Zo heb je rechte trappen, trappen met een kwartdraai of trappen met een zogenaamde tweekwartdraai. En jij hebt natuurlijk ook nog je eigen wensen. Traprenovatie geeft je graag een advies passend bij jouw situatie. Je trap renoveren kan natuurlijk op verschillende manieren en met diverse materialen.

Bij Traprenovatie Nederland geven ze de voorkeur aan hout, omdat je met dit duurzame materiaal de kans op slijtage aanzienlijk vermindert. Bijkomend voordeel is dat je eiken goed kunt bewerken, dus je kunt het zelf schilderen. Bovendien kun je kleine beschadigingen zelf eenvoudig herstellen.

Vraag vrijblijvend advies aan

Vul onderstaand formulier in en krijg een vrijblijvend advies op maat van Traprenovatie Nederland.

Montage trap - Traprenovatie Nederland

Bij Traprenovatie Nederland wordt een traprenovatie altijd uitgevoerd door een erkende traprenovateur. Hout op een trap aanbrengen an sich is niet ingewikkeld, maar het goed doen zodat je trap er weer prachtig uitziet; dat is een ambacht! Een trap integreren bijvoorbeeld bij je vloer vergt kennis en kunde van het product.