Partner

MM The Woodstore

MM The Woodstore is de specialist in massief houten vloerdelen, lamelplanken, traditioneel parket, laminaat en restauratie. Onze producten kunnen wij aanbieden tegen uiterst scherpe prijzen! Welke vloer u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u deze probleemloos zelf kunt leggen. Hierbij kunnen wij u een aantal waardevolle adviezen geven, zoals vochtmeting, oppervlakteberekening en vlakheidscontrole. Maar uw vloer door één van onze vakkundige parketleggers laten plaatsen is uiteraard ook mogelijk. Onze adviseurs kunnen u aan de hand van de uitgebreide collectie aan showpanelen direct laten zien welke houtsoorten of -kleuren het beste bij uw wensen aansluiten. U kunt geheel vrijblijvend een offerte laten opmaken voor de desbetreffende ruimte. MM The Woodstore is er echter niet alleen voor een nieuwe vloer. Ook voor uw huidige plankenvloer of parket kunt u bij ons terecht. Grondig reinigen, schuren, renoveren, lakken of olieën behoren tot de vele mogelijkheden om uw oude vloer weer als nieuw te laten lijken!  Informeer bij onze adviseurs naar de uiteenlopende mogelijkheden. Wilt u met een van onze adviseurs een afspraak maken, neem dan contact met ons op. Graag zien wij u in Den Haag. De koffie staat altijd klaar.  

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht MM The Woodstore

Traprenovatie betaalbaar

Het bekleden van je trap met hout kan van je woning echt een sfeervolle woonruimte maken.

Je hebt een schitterende houten vloer in je woning, of je gaat de keuze maken voor een nieuwe vloer. Waarom dan niet dezelfde afwerking voor op je trap? Het bekleden van je trap met hout kan van je woning echt een sfeervolle woonruimte maken.

Zij bekleden je trap met traditioneel tapis (massief 6 of 8 mm), eiken overzettreden of met laminaat overzettreden. Iedere kleur afwerking is mogelijk, dus ook bijpassend bij je bestaande of nieuwe vloer!

Een trap bekleden met eiken vanaf € 1250,- . Graag maken zij vrijblijvend een offerte voor het bekleden van je trap. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer lezen over
'Traprenovatie betaalbaar'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.