Nieuw: De slankste rechte traplift

Graag stellen wij aan u voor: De nieuwe Handicare 1100, de smalste rechte traplift op de markt.

Handicare introduceert nieuwe, revolutionaire traplift

Om deze tot stand te laten komen hebben we de beste styling-, ontwerp- en veiligheidskenmerken van onze Handicare trapliften gecombineerd met een nieuwe, baanbrekende technologie.
"Gebruikers maken zich vaak zorgen dat een traplift te veel ruimte inneemt. Met de Handicare 1100 hebben we nu de smalste traplift ontwikkeld die er op de markt is. Hij neemt minder ruimte in dan andere trapliftsystemen voor rechte trappen", legt Dick Beerepoot, projectmanager voor de 1100 uit.

Slank en veilig

Het bijzondere aan de Handicare 1100: dankzij de gepatenteerde technologie heeft hij geen tandheugel nodig. Dat betekent dat, in tegenstelling tot andere trapliften, er geen vet op de rail zit waaraan stof en vuil zich zouden kunnen hechten. Dit maakt het gemakkelijk om de rail schoon te maken en probleemloos vast te houden. De robuuste 1100 wordt aangedreven door de gepatenteerde vierwieltechnologie van Handicare en vier stille, betrouwbare motoren.

"We hebben de krachten binnen het bedrijf gebundeld om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden. Daarbij hebben we niet alleen een slanke, maar ook veilige trapliftrail ontwikkeld die is gecertificeerd volgens de internationale veiligheidsnorm EN81-40", aldus Dick Beerepoot.

Meer informatie?

Meer informatie: Handicare-Trapliften.nl