string(1) "p"

De mogelijkheden van een leren trapbekleding

Leer is altijd al populair geweest. Je trap bekleden met leer heeft tal van voordelen. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor een leren trapbekleding.

Leer heeft karakter

Leren trapbekleding geeft je trap een doorleefde uitstraling, iets wat elk interieur karakter geeft. Modern of klassiek, leer is een echte kameleon. Het past zich gemakkelijk aan zijn omgeving aan en combineert mooi met ieder ander materiaal. Bovendien hoef je je leren trap nauwelijks te onderhouden. Leer gaat juist leven door het te gebruiken en krijgt meer charme naarmate er meer over gelopen wordt.

Leer straalt klasse uit

Leer geeft niet alleen karakter aan je interieur, maar straalt ook klasse uit. Ideaal als je wil gaan voor een stijlvolle inrichting. Wil je een prachtige eyecatcher in huis, dan moet je absoluut voor een leren trapbekleding kiezen!

Een traprenovatie van leer: wat zijn de mogelijkheden?

Leer geeft je huis een unieke uitstraling. Onze leren trapbekleding is van grof leer van de Indische waterbuffel. Dit leer is stevig en kan tegen een stootje. Je moet er overheen kunnen lopen, maar tegelijkertijd ook begrijpen dat er gebruikssporen kunnen ontstaan; dat geeft juist een doorleefde uitstraling aan de trap! 

Lees meer op onze website.