Foto: 2021/gira-wandcontactdoos-usb-opladen.jpg

Gira introduceert haar nieuwste wandcontactdoos: drie functies in één apparaat

Gira introduceert haar nieuwste wandcontactdoos. Hiermee kun je verschillende apparaten gemakkelijk en snel tegelijkertijd opladen.

Het apparaat biedt dus niet alleen stroomaansluiting en oplaadfunctie zonder adapter, maar kan met de twee poorten zowel oudere mobiele apparaten als die van de nieuwste generatie opladen. In de toekomst zullen moderne smartphones, tablets en andere apparaten alleen nog via USB C kunnen worden aangesloten. Gira vertrouwt op deze toekomstbestendige wandcontactdoos en biedt hiermee een slimme oplossing.

Er is slechts één inbouwdoos nodig voor drie functies, wat niet alleen ruimte maar ook kosten bespaart. Door apparaten met USB A- en USB C-aansluitingen aan te sluiten, kunnen twee apparaten tegelijk worden opgeladen als ze twee verschillende aansluitingen hebben. Nog een pluspunt: de wandcontactdoos kan in verschillende designlijnen van het Gira schakelaar programma worden geïntegreerd. De frames zijn gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen, zoals aluminium, roestvrij staal, chroom, glas, linoleum multiplex en thermoplast. Deze kunnen worden gecombineerd met tijdloze kleurvarianten, zoals wit mat of glanzend, zwart mat of glanzend, antraciet, grijs mat en andere kleurvarianten.

De geringe inbouwdiepte maakt de montage voor de vakman gemakkelijk, omdat deze voldoende ruimte biedt voor de bekabeling.

Meer informatie: www.gira.nl

Reacties