Foto: Gedaan-met-heen-en-weer-lopen-om-gasten-binnen-te-laten---nuki

Gedaan met heen-en-weer lopen om gasten binnen te laten

Een slim deurslot als ideale oplossing voor vakantiewoningen

Met het naderen van de lange weekends en vakanties, de intrede van het mooie weer en - niet in het minst het terugschroeven van de corona maatregelen - komt ook de toeristische sector weer helemaal op gang. Eigenaars van vakantiewoningen, maar evengoed eigenaars die de eigen woning voor korte termijn willen verhuren tijdens deze periode, wrijven zich ongetwijfeld in de handen bij een terugkeer naar hoe het een dikke 2 jaar geleden was. Maar elk voordeel heeft zijn nadeel: want bij de aanzwengelende verhuur, komt ook de logistiek erachter weer op de proppen. Elke keer zorgen dat zowel verhuurder als huurder op hetzelfde moment ter plaatse geraken om de incheck te regelen, kan vaak een hele opgave zijn. Daar heeft Nuki, de Europese marktleider van slimme toegangsoplossingen, het perfecte antwoord op. Met een slim slot aan de deur kunnen de gasten 24/7 zelf contactloos inchecken.

Vaarwel, sleutelbeheer!

Sleutels kunnen best vervelend zijn. Beide partijen moeten op hetzelfde moment aanwezig zijn om de sleutels te overhandigen en ze hebben de neiging om regelmatig te verdwijnen. Met een Nuki Smart Lock 3.0 aan de deur kan je die voortaan dus helemaal achterwege laten. Je verhuurt de vakantieaccomodatie 100% sleutelloos, want met Nuki wordt de smartphone een intelligente sleutel. Je beheert de toegangsrechten heel eenvoudig via de gratis Nuki-app of het Nuki Web platform. Je stuurt de gasten dan voor de betreffende boekingsperiode een toegangscode waarmee ze zonder tussenpersonen gewoon de deur kunnen openen.

Hoe het werkt

De Nuki Smart Lock wordt aan de binnenkant van de deur op de bestaande cilinder gemonteerd. In bijna alle gevallen hoeft het deurslot hiervoor niet te worden aangepast. Je hoeft alleen maar de gratis Nuki-app op je smartphone en smartwatch te downloaden en de Nuki-app te koppelen aan het Smart Lock op je deur, en je slimme deurslot is klaar voor gebruik. Voor bediening vanop afstand is er wel een Nuki bridge nodig. Daarmee kan je het aangesloten slot aan het Wi-Fi-netwerk koppelen en kan je van overal ‘on the go’ de deur openen indien nodig.

Gegarandeerd de laagste prijs tijdens de Nuki Spring Sale!

Wie overtuigd is geraakt van de vele voordelen van een Nuki Smart Lock 3.0 kan tijdens de Nuki Spring Sale een goeie zaak doen. Van 11 mei 2022 om 9u tot 13 mei 2022 om 9u gaat er op de webshop van Nuki 15% van de prijzen. Een Smart Lock 3.0 met Nuki Bridge zijn dan te verkrijgen voor de interessante prijs van € 209,-.

Meer van Nuki Home Solutions GmbH
Reacties