Foto: 2021/nuki-smart-lock-3.jpg

De nieuwe en verbeterde Smart Lock is vanaf nu beschikbaar

Na de exclusieve lancering in de Nuki shop eerder deze maand, kan je nu de Nuki Smart Lock 3.0 in lokale winkels vinden, zowel online als offline.

De nieuwe Smart Lock 3.0 is een kwalitatieve en betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar slim slot, en het perfecte instapmodel dankzij zijn grote comptabiliteit met anders smart home-merken.

Wie nog op zoek is naar een betaalbaar en kwalitatief slim slot, kan stoppen met zoeken. De nieuwe Nuki Smart Lock 3.0 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en etailers en via de webshop van Nuki. De Smart Lock 3.0 is compatibel met alle accessoires van Nuki, zodat het op afstand bediend kan worden via de Nuki Bridge, met een nummercode op de Nuki Keypad of met een Nuki Fob. Daarnaast kan je de Nuki Smart Lock 3.0 ook uitbreiden met het Nuki Power Pack. En dankzij zijn witte uitvoering oogt hij elegant in elke ruimte.

Perfect instapmodel

"Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar Smart Lock, hebben wij nu de gloednieuwe Nuki Smart Lock 3.0, een kwalitatieve en tegelijkertijd voordelige variant. In deze uitvoering is de knop gemaakt van hoogwaardige kunststof en verkrijgbaar in het wit. Het spreekt voor zich dat de Smart Lock 3.0 compatibel is met alle Nuki-accessoires ", aldus Martin Pansy over de nieuwe productvariant.

De Nuki Smart Lock 3.0 is het perfecte instapmodel voor iedereen die graag de smart home-wereld wil betreden. Het slimme slot is compatibel met bekende smart home-systemen zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa, IFTTT bij gebruik van een Nuki Bridge. En net als de vorige versies is ook de 3e generatie Nuki Smart Locks door het gerenommeerde Duitse testinstituut AV-Test gecertificeerd als ‘Secure Smart Home Product’. Daarnaast geniet het van ons bewezen beveiligings- en encryptieconcept: hierdoor hoeven gebruikers niet eens een account aan te maken om Nuki te gebruiken. Zo worden er geen gevoelige gegevens op servers opgeslagen en is alle communicatie tussen je smartphone en de Smart Lock versleuteld.

De Smart Locks van Nuki zijn ook allemaal klimaatneutraal. Door de productie van de sloten in Europa op te zetten, zijn de transporttrajecten korter. De CO2-emissies die toch vrijkomen, worden gecompenseerd door een internationaal erkend project voor klimaatbescherming te steunen. Dat gebeurt in samenwerking met het erkende ClimatePartner.

Prijs en beschikbaarheid

Het Nuki Smart Lock 3.0 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor €149 bij geselecteerde handelaars of via de webshop van Nuki.

Meer van Nuki Home Solutions GmbH
Reacties