Vouwwand

Vouwwand U wilt extra ruimte, licht en comfort in uw huis? Met een vouwwand haalt u buiten naar binnen, u kunt met een vouwwand de hele pui open schuiven en zo binnen genieten van de kleuren, geuren en het gevoel van buiten. U kunt er ook voor kiezen om de pui dicht te laten en alleen een loopdeur te gebruiken. Van de heerlijke ochtendzon tot de laatste zonnestralen van de dag, u heeft altijd extra licht in uw woning. Ook optisch is een vouwwand voor uw huis, terras en tuin een verrijking.

Moeite?

Bent u er nog niet uit? Wij helpen u graag op weg. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak 0413-29 39 38 of info@serrebouw-brabant.nl

 

Garantie

Met uw keuze voor Serre Bouw Brabant kiest u voor een vertrouwd Nederlands fabricaat met 10 jaar garantie op materiaal en constructie. Serre Bouw Brabant is aangesloten bij de Koninklijk Metaalunie. Dit betekent dat de in leverings- en betalingsvoorwaarde van de Metaalunie van toepassing is op uw aankoop. Bovenop deze garantie geven wij nog een aantal extra garanties, welke zijn opgenomen in onze garantiebepalingen vermeld op iedere offerte. Ondanks alle zorg en aandacht voor uw serre kan het voorkomen dat er toch iets niet in orde is. Dan is het prettig voor u om te weten dat wij u zo snel mogelijk te hulp schiet.

De aanschaf van een vouwwand

De aanschaf van een vouwwand begint ten alle tijde in de showroom van Serre Bouw Brabant. Hier kunnen wij u uitgebreid informeren. Onze showroom is zo ingericht dat u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden

Lange termijn

De beslissing om een vouwwand te plaatsen is er een voor de lange termijn. De plaatsing van een vouwwand bepaalt mede de uitstraling van uw huis. Het is dus belangrijk dat u direct de juiste keuze maakt wanneer het gaat om de vorm en de kleur van de vouwwand. Daarom nodigen wij u uit in onze showroom om hier samen met één van onze adviseurs een gesprek aan te gaan.

Hebt u een definitieve beslissing genomen, dan kunnen wij voor u het hele project uit handen nemen. Wij verzorgen de bouwaanvraag en schakelen eventueel een aannemer in voor het bouwtechnische gedeelte. Wij tekenen het definitieve ontwerp, fabriceren en monteren het product in eigen werkplaats en op locatie met onze eigen mensen.