Foto: prachtig-dakraam-daglicht-systeem.jpg

Van dakraam tot daglichtsysteem!

Een dakraam is allang geen dakraam meer. Zeker niet bij de VELUX dakvensters.

Door alle mogelijkheden die deze hebben op het gebied van zonwering en raamdecoratie is het veel meer dan alleen een toegevoegde waarde in het schuine dak. Maar de VELUX dakvensters moeten natuurlijk wel vakkundig ingebouwd worden. Daarvoor moet je bij één van de leden van Het Dakvenstergilde zijn.

Met de hulp van VELUX dakvensters en accessoires wordt je zolder omgetoverd tot een volwaardige woonruimte. Maak van je nagenoeg ongebruikte zolder een woonruimte en geef je huis een meerwaarde van tussen de 15 en 20%. Vergeet niet dat in veel gevallen de zolder 1/3 van je hypotheek in beslag neemt. Veel geld voor een ongebruikte ruimte. Dakvensters, en dan met name VELUX® dakvensters, vormen het bestaan van Dakvenstergilde leden. Iedere dag houden zij zich er mee bezig. De omzet van onze leden bestaat dan ook voor minstens 75% uit verkoop en montage van VELUX dakvensters en alle overige VELUX daglichtproducten. Onze leden onderscheiden zich van elk ander bedrijf door een uitgebreide kennis van het totale VELUX pakket, gekoppeld aan een inbouwervaring van vele duizenden dakvensters. Dat elke Gildelid VELUX gecertificeerd is en dus ook monteert volgens hun richtlijnen is daarom niet meer dan een vanzelfsprekendheid. Het voortdurend volgen van de door VELUX aangeboden product- en montagetrainingen is dan ook een plicht voor ieder Gildelid. Vereniging 'Het Dakvenstergilde' vormt voor haar leden tevens een belangrijk kennisplatform waar relevante praktijkervaringen en verantwoorde probleem oplossingen uitgewisseld worden. Een inbouwgarantie voor de particulier van maar liefst vijf jaar is bij onze leden standaard.

Onderhoudsarme dakvensters

Werden de dakramen in het verleden altijd in hout uitgevoerd aan de binnenzijde, nu kan er worden gekozen voor dakvensters met een kunststof afwerklaag aan de binnenzijde. De vensters hebben wel gewoon een houten kern zodat er aan degelijkheid niets wordt ingeboet. Het schilderen of lakken van de ramen is dan voorgoed verleden tijd!

Daglichtsystemen

VELUX dakvensters kunnen ook strak tegen elkaar geplaatst worden (gekoppeld) zodat een Daglichtsysteem wordt gecreëerd. Met het toepassen van een Daglichtsysteem kan het resultaat echt verbluffend zijn zoals u op de foto kunt zien. Voor meer informatie over VELUX Daglichtsystemen verwijzen wij je graag naar de websites van de leden van Het Dakvenstergilde welke je kunt vinden op www.dakvenstergilde.nl.

De feiten op een rij

Bedrijven aangesloten bij 'Het Dakvenstergilde':

- zijn specialist op het gebied van advies, verkoop en inbouw van VELUX producten;
- beschikken over een goed uitgeruste showroom;
- bieden het volledige pakket VELUX producten;
- zijn VELUX gecertificeerd;
- bieden de particulier een gegarandeerde inbouwgarantie;
- hanteren een uiterst reële prijs-kwaliteitverhouding;
- vind je in (bijna) heel Nederland;
- zijn zelfstandig en houden elkaar scherp;
- adviseren op afspraak maar ook iedere dag in het VELUX Daglicht Advies Centrum (DAC) aan de Molensteijn 2 te De Meern;
- zijn allen aangesloten bij de Geschillencommissie.

Meer informatie: www.dakvenstergilde.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties