Foto: Squid raamdecoratie voor kantoor aangepast

Pimp je kantoor met gepersonaliseerde raambekleding

Innovatieve raambekleding. Mogelijkheden op kantoor: prints en cut-outs

Innovatief en esthetisch, zo kun je de raambekleding van Squid het best omschrijven. Het transparante, zelfklevende raamtextiel is bijzonder veelzijdig: Squid werkt zonwerend, belemmert de inkijk van buiten naar binnen en laat toch het daglicht rijkelijk door. Bovendien biedt de raambekleding heel wat creatieve en commerciële mogelijkheden voor een professionele omgeving.

Een kantoorruimte hoeft helemaal niet saai te zijn. Met de juiste raambekleding tover je je eigen werkplek in een handomdraai om tot een branded ruimte, een echte ambassadeur van je merk. Squid kun je namelijk op diverse manieren laten bedrukken. Met die “Printed Squid” creëert Lampe Textiles een hele waaier aan stijlen en opties voor kantoorruimtes. Zet je eigen logo op het raam, laat het materiaal bedrukken in je huisstijl, ontwerp een design dat het karakter van het bedrijf perfect uitdrukt ... En zorg er meteen ook voor dat er geen vervelende inkijk meer is.

Eenvoud troef

Om het raamtextiel te personaliseren, is niet veel nodig. Bij elke stap van het proces zijn er getrainde Squid Application Partners (SAP’s) die je assisteren. Zij hebben een opleiding van Squid genoten om je te helpen bij het ontwerpen en het installeren van de stof. Je vindt hen in het hele land. Naast bedrukking van het textiel behoren ook cut-outs tot de mogelijkheden. Ook daarbij begeleiden de SAP’s je graag.

Meer info op: Squid

Reacties