array(1) { ["path"]=> string(55) "www.plintenfabriek.nl/interieur-afwerking/vensterbanken" }
Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Bedrijfsoverzicht Plintenfabriek.nl

MDF vensterbank op maat

Onze vensterbanken zijn eenvoudig op maat te bestellen. Met tien verschillende uitvoeringen is er altijd een model dat bij jouw interieur past!

Maatwerk vensterbanken van vochtwerend MDF

Bij de Plintenfabriek.nl maken we vensterbanken speciaal op maat. De vensterbanken zijn gemaakt van vochtwerend MDF v313 van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn onze vensterbanken in meer dan tien verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Nadat je een bestelling bij ons plaatst, worden de vensterbanken speciaal voor jou op maat gezaagd, gefreesd, gegrond, voorgelakt en afgelakt. Ook een overzetvensterbank behoort tot de mogelijkheden.

Bij het plaatsen van een bestelling is het mogelijk om de kleur te kiezen, waarin de vensterbank wordt afgelakt. Hierbij kun je standaard kiezen uit vijf verschillende RAL-kleuren in mat, zijdeglans of hoogglans. Liever een andere kleur? Ook dat is mogelijk. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Meer lezen over
'MDF vensterbank op maat'?

meer van deze professional

XXL-plinten

XXL-plinten zijn speciaal voor exclusieve interieurs me...

Houten plinten

Bij de Plintenfabriek vind je houten plinten in veel ve...

Kozijnhout

Bij ons kunt u hoogwaardig massief kozijnhout bestellen...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.