Kies de kozijnen die bij u passen

Of u nu kiest voor kunststof, aluminium of hout, bij Belisol zorgen we er voor dat uw kozijnen perfect passen bij het karakter van elke woning.

Wij helpen u met het ontwerp en zorgen voor een onberispelijke plaatsing en afwerking van uw ramen. En dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. Bij Belisol bieden we steeds een uitmuntende kwaliteit en standaard 20 jaar garantie.

Combinatie Kunstof-Aluminium

Kunt u niet kiezen tussen elegante aluminium kozijnen of het budgetvriendelijk comfort van kunststof? Dan vindt u dé oplossing in het Tendance-gamma, want Belisol biedt u daarmee het beste van twee werelden.

Een Tendance-kozijn heeft een aluminium buitenkant en een kunststof-binnenkant. Dat betekent: het esthetische design van aluminium én het warme comfort van kunststof in één Belisol-kozijn.

Door de combinatie van beide materialen, presenteert Belisol u een uniek kozijnconcept. Het frame in kunststof staat garant voor uitstekende thermische isolatie, met een U-waarde van 0,99 W/m2K. Toch behoudt u de luxueuze uitstraling en kracht van aluminium kozijnen, ook bij grote glaspartijen.

De voordelen van een kunststof-aluminium Belisol-kozijn
Kunststof is een thermisch performant, licht en waterdicht materiaal. Bovendien ondervindt het geen hinder van weersinvloeden, verkleuring of vervorming.
Aluminium is licht en sterk tegelijk, waardoor het met een verfijnd profiel toch grote glasoppervlakken aankan.
Zowel kunststof als aluminium zijn erg onderhoudsvriendelijk.
De waterafvoering gebeurt via een verborgen afwateringssysteem.
Personaliseer uw kunststof-aluminium kozijn
Een Belisol kunststof-aluminium kozijn is verkrijgbaar in klassieke (Prestige) of moderne versie (Pure). Verder bieden we 25 standaardkleuren voor de buitenkant, in poederlak of geanodiseerd aluminium. De binnenkant in kunststof is beschikbaar in wit of crèmekleur. Nieuw: ook verkrijgbaar in volledig zwarte uitvoering!

Daarnaast past u het kozijn volledig aan naar uw wensen: gezandstraald glas, veiligheidsbeglazing, ventilatie, anti-inbraaksysteem, … De scharnieren van uw Tendance-kozijn kunnen zelfs onzichtbaar geplaatst worden, om esthetische en veiligheidsredenen.

Meer info over Tendance-kozijnen? Vraag raad aan een Belisol-adviseur!

Wat is de prijs van uw kozijnen?

Benieuwd naar de prijs van uw Belisol-kozijn? U bepaalt de prijs helemaal zelf door te kiezen voor het materiaal en de stijl die bij u past.

Met welke opties kunt u uw Belisol-kozijn samenstellen?

  • Profieltype
  • Hang- en sluitwerk
  • Afwerking van de profielen: glaslatten, sierlijsten
  • Soort beglazing

Exacte prijs kozijnen
Om de exacte prijs van uw kozijnen te berekenen, kunt u het beste contact opnemen met één van onze Belisol-adviseurs. Wij komen graag bij u langs voor professioneel advies op maat.

Op basis van de afmetingen en uw wensen wat betreft het materiaal, de technische vereisten, etc. maken wij een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt hier uw dichtstbijzijnde showroom vinden.

Betalen op krediet
Belisol biedt u zelfs de mogelijkheid om te betalen op krediet. Betalen op krediet heeft meerdere voordelen:

Het is niet nodig om uw spaargeld aan te spreken.
U hoeft zelf niet bij de bank langs te gaan. Wij regelen alles voor u.
Uw uitgaves worden gespreid.
Doordat uw nieuwe kozijnen al geïnstalleerd zijn, geniet u alvast van het comfort én de energiebesparing die Belisol-kozijnen met zich meebrengen.
Er zijn geen notariskosten.
Uw Belisol-adviseur informeert u graag meer over de betaalmogelijkheden, u kunt hier uw gegevens achterlaten om hierover gebeld te worden.

Let op: geld lenen kost geld!