Hardglazen deuren

Eenvoudig hardglazen deuren bestellen voor de laagste prijs doe je bij Inkoopglas. Uitstekende service en de laagste prijs garantie. Bestel hier uw deur!

Hardglazen deuren bestellen

Wanneer u een donkere hal heeft en wel meer lichtinval vanuit de woonkamer zou willen is de perfecte optie om voor een glazen binnendeur te kiezen. Inkoopglas.nl verkoopt diverse transparante deuren, eventueel voorzien van een mooie matte print.

Wanneer u juist wel wil kiezen voor het gemak van een glazen deur maar geen doorkijk wil voorzien wij hier in met een voorgekleurde deur. Bijvoorbeeld Matelac (matte uitstraling) of Lacobel (hoogglans). Ook hiervoor hebben wij een compleet gamma aan kleuren om zo voor iedereen een passende deur te kunnen leveren.

Ook in de badkamer worden er steeds vaker glazen dochedeuren en douchewanden gebruikt om meer “optische” ruimte te creëren. Hierdoor blijft uw badkamer licht en transparant maar blijven tegels en kasten beschermd tegen opspattend water. Hardglazen douchedeuren zijn makkelijk te reinigen, Inkoopglas.nl verkoopt speciale glasreiniger. Bestel nu uw hardglazen deuren bij Inkoopglas.