Duo Rolgordijnen

De Duo-roll is de nieuwste vorm van raamdecoratie , waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt en ’s nachts het zicht kan blokkeren.

Duo Rolgordijnen

De Duo-roll is de nieuwste vorm van raamdecoratie , waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt en ’s avonds het zicht van buiten naar binnen kan blokkeren.

Waar vroeger overgegaan moest worden tot het plaatsen van twee afzonderlijke rolgordijnen, één met een transparante en één met een verduisterende stof. Wanneer u kiest voor een Duo-roll systeem, geniet u van het beste uit twee werelden. De stof van dit systeem bestaat uit twee delen; het ene stof is licht-doorlatend en de andere is doorzichtig(transparant) bestaande uit stroken. Het doek loopt in een lus op het rolgordijn en kan hierdoor in twee posities worden gehangen. Zo kiest u steeds voor een verduistering óf voor een transparante strook om en om.

Daarnaast kan het doek op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken worden. De bediening van het systeem gebeurt met een kettingbediening, deze bediening wordt vaak gebruikt bij de klassieke rolgordijnen. Uit onze nieuwste collectie, kan een keuze gemaakt worden uit een rijk kleur en textuur assortiment.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.dina-raamdecoratie.nl