Architraven deurlijsten

Architraven zijn bedoeld voor stijlvolle afwerking rondom deur- of raamkozijn.

Stijlvolle afwerking met architraven

Architraven zijn bedoeld voor stijlvolle afwerking rondom deur- of raamkozijn. Architraven worden ook wel deurlijsten, sierlijsten of koplatten genoemd. In Vlaanderen noemt men architraven ook wel chambranten.

Waarom architraven van GekOpHout.com?

  • Wij hebben het grootste assortiment architraven en alle architraven zijn van hoogwaardige kwaliteit.
  • Omdat wij de architraven rechtstreeks bij de fabriek inkopen kunnen we de architraven tegen de allerscherpste prijzen aanbieden.
  • Zeer snelle levering. U kunt de architraven ook op afspraak in Boesingheliede (Haarlemmermeer) komen ophalen.

Plinten en architraven geven een luxe uitstraling!

Plinten en architraven in kleuren die passen bij het interieur geven een extra accent aan elke ruimte en vergroot het ruimtelijk gevoel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar overschilderbare MDF plinten en MDF architraven snel stijgt. Dit zijn de accessoires die zorgen voor harmonie en luxe in elke woon- en werkruimte.

GekOpHout.com biedt een ruime keuze in plinten, architraven en plintneuten. Deze zijn verkrijgbaar in MDF of massief hout.

Waarom plinten en architraven van MDF?


MDF is relatief goedkoop èn goed verwerkbaar, heeft geen noesten en nagenoeg geen werking. MDF plinten en sierlijsten zijn in diverse modellen en afmetingen te verkrijgen, makkelijk overschilderbaar, geschikt voor elke vloer en interieur.

https://youtu.be/XIQM6134J0w