Foto: velux-solar-dakraam

VELUX Solar dakraam

Zorgeloos natuurlijk ventileren zonder wateroverlast met VELUX Solar dakraam.

Zorgeloos natuurlijk ventileren zonder wateroverlast met VELUX Solar dakraam.

Op warme zomerdagen is het heerlijk om even uw huis door te luchten. Door het dakraam open te zetten creëert u een goede ventilatiestroom, maar wat als het plotseling begint te regenen? Het VELUX Solar dakraam biedt hiervoor de oplossing. Dit dakraam sluit zich door de ingebouwde regensensor automatisch zodra de eerste regendruppels vallen. Daarnaast zorgt het voor meer wooncomfort, omdat hij op afstand te bedienen is en is hij energiezuinig doordat hij door zonne-energie wordt aangestuurd. Ook dit Solar dakraam is nu beschikbaar in de witte uitvoering van de nieuwe generatie, wat zorgt voor nog meer daglichttoetreding en een nog betere energie-efficiëntie.

Omdat de isolatie en luchtdichtheid van woningen steeds verder verbetert, neemt ook het belang van een goed natuurlijk ventilatiesysteem toe. Allround oplossingen zoals deze maken het eenvoudiger om de hoeveelheid daglicht en frisse lucht in huis te reguleren, want het VELUX Solar dakraam neemt uw zorgen uit handen. Het intelligente raam wordt elektrisch aangestuurd via zonne-energie en sluit zich door de ingebouwde regensensor automatisch zodra de eerste regendruppels vallen. Door het nieuwe ontwerp heeft het raam een grotere glasoppervlak waardoor nog meer daglicht binnenkomt, het raam nog energie-efficiënter is en door de standaard witte binnenafwerking nog beter past in uw interieur.

Dakraam plaatsen zonder gedoe

Het VELUX Solar dakraam is eenvoudig te monteren. Aangezien de zon alle energie levert die nodig is om het raam elektrisch te openen en te sluiten, hoeft er geen bedrading te worden aangelegd. Dus ook als u een bestaand dakraam snel en eenvoudig wilt vervangen, is het Solar dakraam een oplossing zonder al te veel gedoe, maar wel met een maximum aan comfort en gemak. Het Solar dakraam is voorzien van een dakvensteropener, zonnepaneel en regensensor en is eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde VELUX touch screen bedieningstablet.

Bestaand dakraam eenvoudig voorzien van regensensor

De VELUX Solar dakvensteropener wordt ook los geleverd om een handbediend VELUX tuimelvenster snel en eenvoudig te transformeren in een op afstand bedienbaar dakraam op zonne-energie. Het enige dat hoeft te gebeuren is het zonnepaneel en de regensensor op de bovenkap van het dakraam monteren. Met behulp van een 75% stillere motor zorgt uw vertrouwde dakraam voor het wooncomfort van vandaag de dag. Excellent selection of german amateur sex at the site https://pornlux.com/videos/german-amateur !

Het VELUX Solar dakraam en de Solar dakvensteropener behoren tot het io-homecontrol® assortiment. Hierdoor kunnen ze geprogrammeerd worden, zodat ze op vooraf bepaalde tijden openen, sluiten of ventileren. Hierdoor wordt efficiënt gebruik gemaakt van zonne-energie en natuurlijke ventilatie, waarmee energie wordt bespaard en een uitgebalanceerd binnenklimaat kan worden gecreëerd.

Meer informatie: www.velux.nl

Publicatiedatum: 26 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties