Foto: press_2013//vaculux-skyglass-lichtkoepel.jpg

SkyGlass - de nieuwe generatie lichtkoepels

Vaculux SkyGlass is dé nieuwe esthetische vlakglas lichtkoepel. Deze lichtkoepel kenmerkt zich door haar strakke vormgeving en uitstekende isolerende eigenschappen.

Vaculux SkyGlass is dé nieuwe esthetische vlakglas lichtkoepel. Deze lichtkoepel kenmerkt zich door haar strakke vormgeving en uitstekende isolerende eigenschappen.

Daglicht is tot op heden zelden zo verantwoord vormgegeven. Met zijn strakke vormgeving is SkyGlass een aanwinst voor ieder interieur. SkyGlass wordt geproduceerd uit hoogwaardige materialen met een uitermate duurzaam karakter. Het aluminium frame zorgt ervoor dat SkyGlass een solide product is met een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Het glazen dakraam is vlak en heeft een - nauwelijks zichtbare - hellingshoek van 3? voor een goede afwatering. Door de onzichtbare scharnieren en bevestigingsmaterialen is SkyGlass bovendien inbraakveilig.

Hoge isolatieprestaties

Bij de ontwikkeling van de Vaculux SkyGlass is er bijzondere aandacht besteed aan de isolatie van het product wat heeft geresulteerd in uitzonderlijke isolatieprestaties. Dit maakt SkyGlass bijzonder interessant om uw energierekening laag te houden!

Ventilatie voor frisse lucht

U heeft de keuze uit een vast of een ventilerend glasraam. De ventilerende SkyGlass wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee u de vlakglas lichtkoepel kunt openen. Het openingsmechanisme is volledig geïntegreerd en daarmee onzichtbaar weggewerkt in het product.

Renovatie van een bestaande koepel

Heeft u al een lichtkoepel maar is deze aan vervanging toe of sluit uw koepel niet aan bij uw huidige woonwensen? Dan kunt u gemakkelijk een oude lichtkoepel vervangen door het glazen dakraam op een bestaande opstand te plaatsen. Op deze manier kunt u uw bestaande daglichtoplossing snel en voordelig verbeteren. De installatie van de SkyGlass renovatievariant is zelfs zonder breekwerk, stucwerk en schilderwerk te realiseren. Zo kunt u op een eenvoudige wijze en zonder onnodige kosten uw woning fors verbeteren.

Voordelen SkyGlass

- Panoramadak met optimale daglichtinval
- Uitstekende isolerende eigenschappen
- Optimale daglichtinval
- Ventilatie via geïntegreerd openingsmechanisme
- Inbraakveilig
- Eenvoudig te gebruiken voor renovatie van een bestaande lichtkoepel

Meer informatie: www.vaculux.nl.

Reacties