FAKRO lichtstraat

FAKRO breidt haar assortiment uit met de introductie van de lichtstraat.

Dit product combineert de vertrouwde kwaliteit van FAKRO dakramen in een compleet pakket voor het platte dak. Het product garandeert daarmee een grote daglichtopbrengst, flexibiliteit en verschillende bedieningsmogelijkheden.

De lichtstraat wordt geleverd als complete oplossing voor daken met een dakhelling tussen de 0°en 15°. Het standaardpakket bestaat uit vier FAKRO dakramen, een houten opstand voorzien van EPS isolatie en aluminium afwerkprofielen. De aluminium afwerkprofielen zorgen voor een waterdichte aansluiting tussen raam en opstand. Er kunnen verschillende type ramen toegepast worden. Dit biedt de eindgebruiker de mogelijkheid te combineren en ramen te kiezen die bij zijn woonwensen past.

FAKRO dakramen zijn standaard in een handmatig of elektrisch bedienbare variant verkrijgbaar. Voor de lichtstraat constructie betekent dit dat het product naast licht, ook lucht biedt aan de ruimtes onder het platte dak. Daarnaast is de constructie zo gefabriceerd dat deze door één persoon te monteren is.

Meer informatie: www.fakro.nl

Publicatiedatum: 18 maart 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

VELUX Daglicht Advies Centrum!

Solatube 290 DS - meest veelzijdig

Solatube 160 DS - voor kleine kamers

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie