Foto: 2014/Lichtstraat-dakraam-fakro.jpg

FAKRO lichtstraat

FAKRO breidt haar assortiment uit met de introductie van de lichtstraat.

Dit product combineert de vertrouwde kwaliteit van FAKRO dakramen in een compleet pakket voor het platte dak. Het product garandeert daarmee een grote daglichtopbrengst, flexibiliteit en verschillende bedieningsmogelijkheden.

De lichtstraat wordt geleverd als complete oplossing voor daken met een dakhelling tussen de 0°en 15°. Het standaardpakket bestaat uit vier FAKRO dakramen, een houten opstand voorzien van EPS isolatie en aluminium afwerkprofielen. De aluminium afwerkprofielen zorgen voor een waterdichte aansluiting tussen raam en opstand. Er kunnen verschillende type ramen toegepast worden. Dit biedt de eindgebruiker de mogelijkheid te combineren en ramen te kiezen die bij zijn woonwensen past.

FAKRO dakramen zijn standaard in een handmatig of elektrisch bedienbare variant verkrijgbaar. Voor de lichtstraat constructie betekent dit dat het product naast licht, ook lucht biedt aan de ruimtes onder het platte dak. Daarnaast is de constructie zo gefabriceerd dat deze door één persoon te monteren is. Het is geen geheim dat een beveiligde lening is een ondubbelzinnig risico dat er niet bereid zijn om mee te doen. Maar velen gaan voor hen vanwege het gebrek aan andere opties. Er is echter een alternatief - een lening zonder onderpand , die minimumvereisten voor potentiële klanten en redelijke voorwaarden stelt, maar de waarheid is dat de bedragen hier veel lager zijn. Alle volwassenen met de Nederlandse nationaliteit kunnen dus een lening krijgen. We hebben het over online leningen die online kunnen worden verkregen zonder het huis te verlaten.

Meer informatie: www.fakro.nl

Publicatiedatum: 18 maart 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties