Foto: velux-dakraam

Jouw dakramen voorzien van waardevolle gadgets

Dakramen zijn hot. Met het plaatsen van een dakraam wordt je zolder plots een extra slaapkamer of misschien wel een fijne werkruimte.

De lichtinval zorgt ervoor dat je ruimte optisch groter lijkt. Ideaal dus als je deze ruimte bij je woning betreft.

Een dakraam maakt een zolder een stuk lichter. Helemaal wanneer je zolder nog geen ramen heeft. Overweeg daarom ook een extra dakraam op zolder te plaatsen. Dit zorgt voor verdubbeling van het licht en dat biedt veel voordelen. Is de ruimte niet groot of hoog genoeg als slaapkamer? Maak dan van je zolder een geweldige, lichte en frisse wasruimte. Zo droogt je was sneller met buitenlicht en voldoende ventilatie.

Perfecte raamdecoratie

Hoe groot of klein je dakraam ook is, het kan zijn dat je veel lichtinval hebt. Dit is heerlijk als je de ruimte gebruikt om te relaxen en te genieten van de zon. Gebruik je de ruimte als kantoor of als slaapkamer, dan wil je ook dat de zon iets minder fel door het raam schijnt. Om optimaal te genieten, kiezen wij voor een dakraam rolgordijn. Deze op maat gemaakte rolgordijnen zijn speciale gordijnen en worden geplaatst aan het kozijn door middel van een cassette. Hiermee voorkomt je dat het gordijn niet gaan hangen. Aan de zijkanten van het raam plaats je zogeheten zijde geleiders, zodat het gordijn mooi tegen het schuine raam aan komt te liggen.

Bekijk alle opties

Op www.ilumio.nl kun je je oriënteren op alle soorten raamdecoratie. Het kan zijn dat je iets in je hoofd hebt, maar dat deze optie net niet past bij de rest van je interieur. Neem daarom je tijd om alle opties te bekijken. Bekijk eens een rolgordijn met een andere printvorm of kijk eens voor houten jaloezieën in plaats van aluminium lamellen. Soms moet je gewoon combineren voordat je de perfecte raamdecoratie hebt gevonden.

Verbeterde ventilatie met een dakraam

Niet alleen licht is belangrijk voor je ruimte. Voldoende ventilatie is net zo belangrijk. Helemaal wanneer je je zolder gebruikt als slaapkamer of werkkamer. Bijna alle dakramen kun je daarom ook openen. Heerlijk bij een warme dag! Maar er zijn ook dakramen met een extra ventilatieklep. Met deze dakramen kun je je zolderruimte ook ventileren wanneer het regent.

Stijgende verkoopwaarde van je huis

Naast het feit dat jij dagelijks plezier hebt van mooi passende raamdecoratie, is het ook goed om te weten dat de verkoopwaarde van je woning stijgt. Je creëert namelijk extra woonoppervlakte en wooncomfort. Zorg wel voor een professionele plaatsing van je dakraam met een keurige afwerking. Alles is mooi meegenomen wanneer je ooit besluit om je huis te verkopen. Met een dakraam scoor je pluspunten.

Reacties