Isoleren met IsoBouw om uw energiekosten te verlagen

IsoBouw - dé specialist in isolatie

Isoleren is de meest effectieve manier om uw energiekosten te verlagen en uw bijdrage te leveren aan een schoner milieu. IsoBouw is een aanbieder van een breed assortiment duurzame isolatiesystemen die zowel voor nieuwbouw- als ook voor renovatiedoeleinden kunnen worden toegepast. Onderstaand zijn enkel voorbeelden. Daarnaast geven wij u ook handige tips.

Isoleren loont!

Het (na-)isoleren van een gebouw is een goede investering voor het milieu en uw portemonnee:

* Lagere energiekosten.
* Een jaarlijks rendement die op kan lopen tot wel 10%.
* Minder kou en tocht.
* Een lagere CO2-uitstoot.
* Een goed stap richting aardgasvrij en energieneutraal wonen.

Dit overzicht gebaseerd op gegevens van Milieucentraal geeft een inzicht in de kosten (inclusief subsidies) en de daarbij behorende besparingen.

Verkrijgbaarheid IsoBouw isolatie
Waar u onze isolatiesystemen kunt verkrijgen is afhankelijk van het product.

* Algemeen: De meeste producten worden geleverd via de professionele bouw- en houtmaterialenhandel. Afhankelijk van de handelaar kunt u ook als particulier bij hen terecht. Vraag er naar bij uw plaatselijke handelaar.
* Spouwparels: De spouwparels worden geleverd via bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inblazen van EPS-parels in de spouw zoals termoKomFort.
* Standaard airpop® platen: De algemene airpop® platen zijn onder 'IsoBouw-label' verkrijgbaar bij Praxis. Daarnaast worden deze ook verdeeld bij andere DHZ-zaken onder 'private label'.

Airpop (EPS, geëxpandeerd polystyreen of piepschuim) is 100% recyclebaar