SLIMFIX(-XT) SOLAR van IsoBouw

Dakelementen voor zonnepanelen (nieuwbouw en renovatie)

Met SlimFix(XT) Solar introduceert IsoBouw het eerste dakelement dat volledig is afgestemd op de hoge eisen die gesteld worden aan de toepassing van zonnepanelen. SlimFix(XT) Solar elementen bieden een waterkerend “zonnepaneel-platform” waarop direct alle gangbare zonnepanelen kunnen worden bevestigd.

SlimFix(XT) Solar is uniek voor de toepassing van zonnepanelen. De vormgeving van het SlimFix(XT) Solar element is dusdanig dat er naast de waterafvoerende functie altijd een goede ventilatie en koeling van de zonnepanelen en de dakpanelen wordt gerealiseerd. Dit garandeert de levensduur van de dakconstructie en verhoogt het rendement van de zonnepanelen.

Met SlimFix(XT) Solar kan de aannemer/dakdekker nu eenvoudig en snel al het voorbereidingswerk verrichten voor de latere plaatsing van de zonnepanelen door de installateur. In de tussentijd is het dak met SlimFix(XT) Solar waterdicht! Daar waar geen zonnepanelen komen kan eenvoudig gecombineerd worden met de SlimFix(XT) dakelementen. Een dak met gedeeltelijk zonnepanelen en pannenbedekking? Ook dat is geen probleem met SlimFix(XT) Solar.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.