Foto: pluimers-isolatie-busje

Verhoog het wooncomfort

Lekkerder wonen, tot wel 30% besparen op je energiekosten, een beter Energielabel dus meerwaarde voor je woning en tegelijk het milieu helpen door minder energie te gebruiken een win-win-win-winsituatie, het isoleren van je woning.

Wie een argument tegen isoleren weet, mag het zeggen. De kosten? Vallen, mede dankzij het BTW-tarief van 6%, sowieso mee maar zijn ook nog eens binnen een paar jaar terugverdiend. Bovendien zijn er subsidiemogelijkheden. Daarbij staat Pluimers Isolatie, wat wil je met de expertise van bijna 40 jaar ervaring, als geen ander voor door en door deskundig isoleren. Dat begint bij een grondig onderzoek van je woning, compleet met endoscopische inspectie van de spouw. Pas dan kunnen wij je een isolatieadvies geven dat helemaal is toegesneden op jouw woning en dat recht doet aan je wensen en behoeften. Kortom, wat staat je nog in de weg om je woning te isoleren en nog prettiger en voordeliger te wonen?!

Spouwmuurisolatie

Het woord zegt het al: bij spouwmuurisolatie gaat het om het aan- -beter gezegd- inbrengen van isolatiemateriaal in de spouw van je woning. Al naar gelang de toestand van de spouw (via endoscopisch onderzoek een soort van kijkoperatie wordt de breedte van de spouw gemeten en gecontroleerd) wordt bepaald welk isolatiemateriaal het meest geschikt is. Vervolgens wordt het isolatiemateriaal via vulgaten in de muur (deze zijn meestal niet groter dan de voeg en worden na het isoleren weer helemaal weggewerkt) aangebracht.

Vloerisolatie

Bij vloerisolatie gaat het om het vanuit de kruipruimte isoleren van de onderzijde van de beganegrondvloer. Pluimers Isolatie gebruikt daarvoor louter PUR-schuim (polyurethaan), maar dan wel van een geslotencellig, dus zeer hoog isolerend type.

Bij vloerisolatie wordt, in de al naar de gewenste isolatiewaarde benodigde dikte, een laag PUR aangebracht. Bovendien wordt een stuk van de randfundering meegenomen: dit om optrekkend vocht tegen te gaan. Vloerisolatie voorkomt dat je stookt voor de kruipruimte. Sterker nog, met vloerisolatie gaat de gevoelstemperatuur van je vloer al gauw 2 tot 3 graden Celsius omhoog, verdwijnt tocht en neemt het wooncomfort toe. In combinatie met vloerverwarming beloopt de terugverdientijd circa 3 jaar.

Pluimers Isolatie: vertrouwd en toonaangevend

Pluimers Isolatie voorziet al bijna 40 jaar in elke isolatiebehoefte en is daarmee één van de grondleggers van isolatie in Nederland. Wij ontwikkelen nieuwe isolatietechnieken en zijn constant bezig de huidige isolatietechnieken te verbeteren en te verfijnen. Hierdoor kunnen wij voorzien in elke isolatiebehoefte en je optimaal van dienst zijn met het verlagen van je energiekosten en het verhogen van je wooncomfort. Pluimers Isolatie doet grondig onderzoek naar je woning zodat wij je een isolatieadvies kunnen geven dat recht doet aan onze kwaliteitseisen en aan jouw wensen en behoeften.

Kijk voor meer informatie op www.pluimers.nl.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties